Moda, Noutati

E sezonul paltoanelor din casmir

Schimbarea brusca a anotimpurilor ne face sa ne adaptam rapid stilul si garderoba la noile conditii meteo!
Avem nevoie de haine calduroase, dar totodata confortabile si cu o estetica moderna care sa ne contureze aspectul chic&stylish.

Paltoanele vor ramane mareu in trend, mai ales ca an de an sunt aduse in actualitate prin nuante vibrante ori detalii menite sa le scoata din banalitate!
Casa de moda CRISTALLINI (Aleea Alexandru 7) iti propune ca elegantele coat-uri din casmir sa devina elemente “must-have” ale garderobei tale de toamna! 
Poti opta pentru variantele neutre de alb-crem, camel ori bleumarin sau pentru cele vibrante de bleu-ciel ori rosu intens.

Confectionat din casmir cu lana Loro-Piana (Italia), tesatura de cea mai buna calitate asigura confortul termic necesar temeperaturilor scazute, dar si un look impecabil, fiind realizat pe masurile fiecarui client in parte si accesorizat cu elemente precum nasturi, captusala, forma reverului, buzunarelor si a altor elemente in functie de preferintele fiecaruia!

Imbinand traditia sartoriala cu inovatia intr-un concept ce poarta numele CRISTALLINI SU MISURA, acest produs care se realizeaza direct pe masurile fiecarui client in parte este o piesa irezistibila in sezonul de iarna!
Haina nu il face pe om“, dar cu siguranta ofera acea prima impresie de impact, pe care cu totii o cautam atunci cand vrem sa transmitem mesajul corect despre personalitatea noastra, statutul social, profesie si reputatie!

CRISTALLINI propune pentru aceasta toamna look-uri office reinterpretate in mod feminin si contemporan, in care coat-urile din casmir, alaturi de costumele SU MISURA din tesaturi exceptionale (Holland&Sherry, Huddersfield, UK; Vitale Barberis, Italia), rochia sacou, costumele din doua piese din tweed-uri sofisticate si rochiile sa defineasca portretul femeii contemporane, sigura pe alegerile ei vestimentare! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *