Noutati, Tu ce mananci azi?

Danonino introduce în portofoliul său noile iaurturi cu vitamina C și D

Danonino este unul dintre cele mai iubite branduri din portofoliul companiei Danone de către copii și părinți.

Pentru a răspunde nevoii părinților de a oferi celor mici alimente care să contribuie la susținerea sistemului imunitar al acestora, brandul și-a îmbogățit portofoliul cu un nou produs: iaurturile Danonino cu vitaminele C și D, în format 150gr. Acestea sunt produse în fabrica Danone din București, cu lapte de la ferme românești.

Formula iaurturilor Danonino este îmbogățită cu vitaminele C și D, care contribuie la susținerea sitemului imunitar al copiilor, și calciu, pentru oase mai puternice. Noile iaurturi vin într-un format mai mare, de 150 gr, și sunt disponibile în două variante, cu arome pe placul copiilor: căpșuni și banane.

Produsele Danonino cu vitaminele C și D conțin pe ambalaje eticheta Nutri-Score, pe care Danone a introdus-o recent și în România. Acestea se încadrează în categoria B, eticheta Nutri-Score fiind plasată pe partea frontală a ambalajelor produselor. Ca parte a demersurilor companiei de a încuraja o alimentație echilibrată, anul acesta, Danone va adăuga eticheta Nutri-Score și pe ambalajul celorlalte  branduri din portofoliul său.   

Nutri-Score este un sistem de etichetare nutrițional dezvoltat de oameni de știință francezi, iar schema cuprinde 5 scale marcate cu diferite culori și litere, de la verde închis la roșu și litere de la A la E. Aceasta aduce informații suplimentare față de eticheta clasică cu valorile nutriționale, pentru a ajuta consumatorii să înțeleagă mai ușor informațiile despre valoarea nutritivă a produselor și să facă alegeri conștiente, pentru o alimentație echilibrată.

Pentru mai multe detalii, puteți vizita:

www.danonino.ro

www.nutriscore.ro

Facebook Danonino

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *