Noutati

Cu mască sau fără mască

Măștile faciale au devenit foarte populare în zilele noastre, cu o creştere spectaculoasă faţă de anii trecuţi. Nici nu e de mirare: sunt foarte uşor de utilizat, sunt potrivite pentru toate tipurile de ten şi dau rezultate foarte bune, în timp scurt.

„Măștile faciale sunt create pentru a fi folosite ocazional şi acasă. Pot fi aplicate o dată, de două sau chiar de trei ori pe săptămână, în funcţie de necesităţi. Ce rol au? Măștile faciale ajută  la estomparea problemelor cauzate de acnee. De asemenea, hidratează şi diminuează ridurile. Este foarte important ca măştile pe care le aplici acasă, să fie incluse într-o rutină completă de îngrijire.”, ne sfătuiește Nicoleta Ion, Trainer Repêchage România.

Cum să utilizezi corect o mască facială

Ritualul de pregătire al pielii înainte de aplicarea măștii:

·       O mască se aplică doar pe o piele pregătită înainte.

·       Cureți şi exfoliezi pielea de celulele moarte. În felul acesta produsele pentru hrănire vor pătrunde în profunzime, iar rezultatele vor fi mai bune.

·       După exfoliere, poți face extracţii şi acasă, cu condiţia să respecți standardele de igienă. Ai grijă, să nu agresezi foarte tare pielea!

·       De asemenea, timpul pentru extracţie nu ar trebui să depăşească 10 minute.

·       Dintre produsele de hrănire poți alege: fiole concentrate, seruri sau creme.

·       Masca se aplică la sfârşit, pentru a creşte permeabilitatea şi eficiența serurilor aplicate înainte. De regulă, aceasta trebuie să acționeze aproximativ 10-15 minute, după care se înlătură.

·       Urmează crema de protecţie, care încheie tratamentul facial.

Pentru problemele cauzate de acnee, Repêchage recomandă Sea Mud Perfecting Mask. Această mască conține Nămol de la Marea Moartă şi Ihtiol, ingrediente cu rol antimicrobian şi antibacterian. Pentru a obține cele mai bune rezultate, masca trebuie aplicată de 2-3 ori pe săptămână. Vei obține o piele curată şi împrospătată, iar acneea se va estompa!

Uneori e bine să porți mască! Îndrăznește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *