Moda, Noutati

COLECȚIA ÎN EDIȚIE LIMITATĂ COS × ANATOL KNOTEK ÎMBRĂȚIȘEAZĂ PUTEREA CUVÂNTULUI SCRIS

COS × Anatol Knotek este cea mai recentă colaborare a brandului de modă din Londra. Într-un dialog continuu cu creatorii care inspiră design-ul COS, colecția surprinde elementele tipografice și paleta de culori monocromă a lui Anatol. Parțial daltonist, artwork-ul lui înlocuiește culoarea și trasează linii cu cuvinte, ajuntându-se de limbaj pentru a crea impact. Artwork-ul aparent simplu specific lui Anatol transmite de obicei un mesaj ascuns, încorporând adesea simțul umorului. Artwork-ul său, numit corect, The Solution/ Soluția, formează fundamentul capsulei, unde poemul ia naștere din problemă.

Creând opere simple, dar puternice de poezie vizuală, Anatol comentează: „Natura literaturii este descriptivă, iar natura artei vizuale este senzuală – acest lucru oferă mult spațiu pentru experimente cu expresia.”

Colecția unisex cuprinde patru piese atemporale signature COS: tricoul clasic cu o formă relaxată este canvasul pentru două modele în culori inversate, o geantă tote și o eșarfă din mătase.

Colecția este disponibilă la nivel global pe cos.com pentru o perioadă limitată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *