Evenimente, Noutati

Cif Curăță România – Ediția Festival: 2 acțiuni de curățenie și concerte live susținute de Feli, la Timișoara și Constanța

Pentru al șaselea an consecutiv, Cif continuă campania națională Cif Curăță România și organizează o nouă ediție, sub conceptul de festival.

Pentru ediția din 2019, peste 650 de români au propus locuri destinate organizării de evenimente publice, în aer liber, dar care și-au pierdut strălucirea de-a lungul timpului și ar avea nevoie să fie curățate. Astfel, Cif Curăță România – Ediția Festival se va desfășura în Timișoara (11 mai) și Constanța (18 mai) unde, cu ajutorul tuturor românilor dornici să se implice, vor fi curățate și înfrumusețate Grădina de vară Capitol, respectiv Amfiteatrul din Parcului Tăbăcăriei.

Voluntarii se vor bucura de atmosfera de festival pe tot parcursul acțiunilor de curățenie, iar eforturile lor vor fi răsplătite printr-un concert susținut de Feli.

Vino și tu la primul festival de curățenie din România

Dacă îți dorești să contribui la curățarea și înfrumusețarea acestor locuri din Timișoara și Constanța, atunci fii și tu voluntar la primul festival de curățenie din țara noastră, organizat de Cif!

Alege-ți orașul în care vrei să participi, apoi înscrie-te ca voluntar pe pagina de Facebook Cif România, accesând acest link. Înscrierile au loc în perioada 22 aprilie – 9 mai pentru Timișoara și 22 aprilie – 16 mai pentru Constanța. Primele 300 de persoane înscrise vor primi un bilet VIV (Very Important Volunteer) la festival și un kit complet de festivalier. În plus, participanții la eveniment vor avea ocazia să testeze și să primească produse Cif.

Programul complet pentru cele două orașe este următorul:

14:30 – Open doors și înregistrare voluntari

15:00 – Împărțire pe echipe

15:30 – Desfășurarea acțiunii de curățenie

18:00 – Concert Feli

Mai multe detalii cu privire la înscrieri şi desfăşurarea acţiunilor de curăţenie sunt disponibile în regulamentul oficial al campaniei.

Feli va concerta în cadrul Cif Curăță România – Ediția Festival

Feli, invitat special al festivalul de curățenie organizat de Cif, va concerta și va anima atmosfera cu muzică live în cadrul celor două evenimente din Timișoara și Constanța. În plus, organizatorii au pregătit surprize și premii la fața locului pentru participanți.

 „Cif Curăță România este proiectul nostru de suflet prin care, an de an, ne dorim să redăm frumusețea unor locuri din România, cu semnificație pentru comunitățile locale. Anul acesta ne-am orientat atenția spre locuri dedicate evenimentelor și spectacolelor în aer liber, care în timp și-au pierdut strălucirea de altădată. Pentru ediția cu numărul șase am pregătit un nou concept și vom organiza primul festival de curățenie din țara noastră. Prin această tematică, ne dorim să îmbinăm utilitatea acțiunilor de curățenie, cu distracția și emoția de a asculta muzică live, oferind o altfel de experiență de festival. Sperăm ca, și de această dată, să avem aproape de noi cât mai mulți români, alături de care putem curăța și reda frumusețea locurilor dragi din orașele țării noastre.”, a declarat Cristina Brîndușoiu, Category Marketing Manager Home&Hygiene USCE.

Pentru a contribui şi mai mult la înfrumuseţarea celor două locuri din Timișoara și Constanța, imediat ce curăţenia va fi gata, va fi amplasată câte o piesă de mobilier urban, cu un design special creat şi adaptat fiecărui spaţiu curăţat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *