Moda, Noutati

Anul începe bine în #MyCalvins

Cadouri multe, mese încărcate, povești depănate, excursii, dorințe puse și câte și mai câte s-au petrecut în luna decembrie. Nu îți pare că în ianuarie este momentul să te bucuri de acele lazy days?Și nu oricum, dar în #MyCalvins. Autentic & relaxat. Caută să nu îți impui încă deadline-uri și doar experimentează libertatea de a fi și atât. Confortabil. Creează-ți un outfit fix pe gustul tău și explorează. Bucură-te de experiențe noi custom made după bunul plac.

Confortul de a fi tu în #MyCalvins

Confortul începe cu lenjeria pe care ți-o alegi. Materiale moi, fără cusături, elasticitate optimă, ce avantajează fiecare siluetă și ton al pielii, print-uri și culori variate. În alte cuvinte, Colecția Underwear CALVIN KLEIN. Ce piesă se mulează pe stilul tău? Care produs te face să te simți bine în pielea ta și îți dă curajul să fii tu? Explorează! Descoperă!

Siluete moderne, cool, urbane – începe să îți construiești look-ul cu piese din zona de essentials & basics pentru acel touch fresh & minimalist, și apoi pur și simplu bazează-te pe creativitate. Caută-ți povestea pe care vrei să o împărtășești prin outfit-ul tău și care sigur începe cu #MyCalvins. Alege item-uri versatile pentru a-ți recreea look-ul de fiecare dată când simți nevoia.

Confortabil & funcțional, relaxat & cool sunt doar câteva din mix-urile pe care le poți explora cu CALVIN KLEIN.

Descoperă toate produsele CALVIN KLEIN în magazinele Calvin Klein din România!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *