Noutati

Angajamentul Herbalife Nutrition pentru a oferi o nutriție bună, acum mai mult ca oricând

Pandemia COVID-19 a generat nesiguranță și îngrijorări în întreaga lume. Este o situație fără precedent și înțelegem că sunt momente cu multe provocări pentru toți.

În ciuda acestor momente nesigure, suntem inspirați de rezistența incredibilă, de compasiunea și creativitatea oamenilor din întreaga lume, care se adaptează pe cât se poate la o situație nefamiliară, făcând ce este corect și ajutându-i pe alții.

La Herbalife Nutrition, principala noastră preocupare a fost să protejăm sănătatea și bunăstarea distribuitorilor și angajaților noștri. Avem însă și o responsabilitate mare: în calitate de companie globală de nutriție care oferă produse de nutriție, sănătate și wellness pentru milioane de oameni din 94 de țări din întreaga lume, suntem într-o poziție unică pentru a ne ajuta comunitățile în aceste momente.

Prioritizarea nevoilor și satisfacerea cererii

Guvernele au răspuns la criza coronavirusului clasificând companiile care produc, distribuie și comercializează produse alimentare ca esențiale. Această denumire ne permite să ne continuăm operațiunile, deoarece nevoia de nutriție sănătoasă este una universală.

Compania noastră a urmărit îndeaproape toate informațiile date de instituțiile oficiale la nivel global pentru a ne asigura că respectăm pe deplin aceste reglementări. Avem responsabilitatea de a-i ajuta pe cei care au nevoie de o nutriție bună, acum mai mult ca oricând, așa că am prioritizat și implementat următoarele acțiuni.

Sprijinirea comunităților noastre

Este esențială o abordare atotcuprinzătoare pentru a ne ajuta comunitățile. Herbalife Nutrition sprijină organizațiile non-profit care oferă servicii de ajutorare în contextul COVID-19. Partenerii noștri non-profit oferă materiale sanitare spitalelor și derulează programe de donații de alimente care vizează zonele unde se regăsesc cei cu cele mai mari nevoi.

Respectăm strategia noastră de producție, distribuție și stocuri

Avem responsabilitatea de a ne păstra funcționale centrele de producție și distribuție, pentru a ne asigura că distribuitorii noștri pot, în continuare, să își servească clienții care se bazează pe ei pentru nutriție și sprijin personal. Fabricile noastre funcționează în continuare, respectând noile reglementări pentru sănătate și recomandările instituțiilor oficiale din domeniu.

Avem în derulare și o strategie privind stocurile, creată pentru a ne asigura că avem suficiente stocuri disponibile pentru a permite ca afacerea să continue, chiar și în contextul unor situații neprevăzute. Unitățile noastre de producție funcționează integral pentru a genera și mai multe stocuri, având în vedere nesiguranța și posibila durată a pandemiei de coronavirus.

Profităm la maximum de tehnologie

Acum, mai mult decât oricând, oportunitatea economică este critică. Distribuitorii noștri au spirit antreprenorial și sunt inovatori, găsind modalități prin care să își deservească clienții cu ajutorul tehnologiei. De fapt, unele din evenimentele create pentru a le oferi distribuitorilor training, educație și activități de fitness pentru clienții lor au devenit experiențe online și nu față în față, având un număr mult mai mare de participanți.

Ne bazăm pe experții noștri pentru informații exacte

Echipa noastră de medici, nutriționiști și profesioniști în fitness nu a fost niciodată mai solicitată ca acum, lucrând non stop pentru a le oferi distribuitorilor, angajaților și publicului educație inegalabilă, sfaturi și informații. Ei continuă să le ofere celor care ne urmăresc informații utile în fiecare zi, pe blog și prin social media.

Cel mai important lucru pe care îl putem face acum este să avem grijă de noi și de cei dragi. Iar un stil de viață sănătos și activ este esențial pentru starea noastră generală de sănătate și pentru bunăstare. Angajații și distribuitorii noștri s-au ridicat la înălțime, dând dovadă de compasiune față de ceilalți și de angajament față de misiunea noastră pentru nutriție, în aceste vremuri cu multe provocări.

Membrul Independent Herbalife Nutrition este persoana care face diferența – el este cel care sprijină clientul în călătoria către rezultatele dorite. În spatele acestor rezultate sustenabile, se află devotamentul membrilor Herbalife Nutrition și un plan de acțiune personalizat pentru a îl menține energizat și focusat. Pentru că obiectivele și nevoile clientului sunt unice, consultantul wellness îl va ajuta cu sfaturi și îi va fi mereu alături.

Pentru a intra în contact cu un Membru Independent Herbalife Nutrition, accesează contact.herbalife.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *