Noutati, Sanatate

All about Her – Un Mărțișor relaxant la Băile Herculane

Martie este declarată luna femeii la nivel international. Și poate nu întâmplător, la începutul primăverii, când natura se trezește la viață, femeile au parte de mai multă atenție decât în oricare lună din an.

Cadouri, flori, surprize de tot felul…luna martie este asociată cu iubirea și frumusețea, iar debutul ei se face prin oferirea unui mărțișor, nu-i așa­? Te-ai hotărât ca în acest an să faci un cadou memorabil femeii dragi din viața ta? Înseamnă că pachetul ALL ABOUT HER de la Afrodita Resort&Spa din Baile Herculane va fi darul perfect pentru aceasta. Este vorba despre un weekend dedicat feminității, cu două nopți de cazare și pensiune completă. În pachet ai inclusă o terapie de relaxare și o surpriză de bun venit. Și pentru că e o lună specială, iți oferim și un discount de 15% la terapiile de relaxare.

În stațiunea Băile Herculane sunt cunoscute 16 izvoare cu apă termominerală, ape care

conțin hidrogen sulfurat în mare concentrație (până la 60 mg/l). De altfel, izvoarele de la Băile

Herculane sunt comparabile prin valoare cu cele din stațiunile Vichy și Mont Dore, din Franța. Pe lângă acestea, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la Băile Herculane există cea mai ridicată ionizare negativă din ţară şi una dintre cele mai ridicate din lume. Un minunat dar de la natură oferit sănătății omului: să beneficieze de peste 2000 de ioni negativi pe cmc, la înălţimea de 168 m, adică să respire la această altitudine mică un aer corespunzător unei înălţimi de 2000-3000 m.

Pentru rezervări sună la numărul 0371 05 70 70 sau trimite un mail pe adresa reservations@bacoluxhotels.ro

Tarif: 200 euro/ cameră/ sejur

www.afroditaresort.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *