Frumusete, Noutati

4 moduri prin care poți avea bucle fară ondulator sau placă

Buclele te pot ajuta să obții look-uri dichisite, ideale pentru petreceri, la diferite întâlniri sau chiar și pentru viața de zi cu zi, când dorești să atragi atenția într-un mod plăcut.

Dacă ai părul drept în mod natural și iți dorești câteva bucle fară ondulator, specialiștii El Studio îți prezintă câteva sugestii prin care poți să-ți ondulezi părul, fară să-l deteriorezi în vreun fel. 

Metode prin care să te bucuri de bucle fară ondulator sau placă

Vrei să afli cum poți obține bucle fară ondulator?  Să începem!

1.Împletituri strânse

Spală părul, usucă-l cu ajutorul unui prosop și împletește-l într-o coadă, foarte strânsă. Lasă părul să se usuce în voie peste noapte sau timp de câteva ore, după care desprinde-l și bucură-te de bucle versatile. 

Poți purta aceste onduleuri într-un mod simplu, lăsate lejer pe spate. Dacă îți dorești să personalizezi coafura, adaugă o clamă cu perle sau o bentiță strălucitoare. 

Aceste bucle sunt ideale atât pentru outfit-uri compuse din rochii elegante, cât și cele care includ cămașă, pantaloni din piele ecologică și pantofi stiletto. 

2. Coc strâns

Spală părul, șterge-l și hidratează-l cu ajutorul unui ulei, după care prinde un coc strâns în zona cefei. Aceasta este o altă modalitate prin care poți obține bucle fară ondulator. Cu ajutorul ei poți avea bucle rebele, nedefinite, dar chic. 

În cazul în care îți dorești un plus de efect, poți să împarți părul în două jumătăți egale, orizontale. Partea de sus prinde-o într-un coc, iar pe cea de jos las-o pe spate. Este o idee de coafură care poate fi purtată cu tricouri, blugi și sandale cu toc.

3. Cocuri mici

Vrei un look care să ducă ușor către stilul afro? Atunci ai de urmat acești pași simpli:

a. Spală părul și usucă-l foarte puțin;

b. Împarte podoaba capilară în mai multe șuvițe subțiri, pe care să le răsucești cât mai bine;

c. Prinde-le cu ajutorul unor elastice de dimensiuni mici și pune-te la somn.

Dimineața desprinde părul și lasă buclele să-ți îndulcească trăsăturile feței într-un mod special. La final, trece ușor cu degetele prin ele, ca să le oferi volum. 

Acestea sunt singurele lucruri pe care este necesar să le faci, astfel încât să beneficiezi de bucle afro, cu foarte puțin efort. 

În cazul în care consideri că este destul de complicat să faci acest lucru acasă, apelează cu încredere la ajutorul unui salon de înfrumusețare

4.  Bentiță elastică

Ai în casă o bentiță elastică pentru păr, pe care o porți la antrenamentele sportive? Poți să o utilizezi și pentru a concepe bucle fără ondulator. 

La fel ca în cazurile anterioare, spală părul înainte de a pune în practică următorii pași. Apoi, așază bentița pe cap, după care răsucește tot părul în interiorul acesteia. Asigură-te că podoaba capilară este bine fixată, astfel încât fiecare șuviță să se onduleze cât mai frumos. 

Dormi în acest fel, iar dimineața desprinde părul și profită de o coafură elegantă și sofisticată.

În concluzie, este destul de ușor să creezi bucle fară ondulator. Ai nevoie de putină răbdare și îndemănare, însă cu puțin exercițiu poți reuși să pui în practică toate aceste metode, în doar câteva minute. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *