Noutati

3 Pasi pentru bucle definite – care este secretul?

           

Buclele bine definite se obtine cu putina indemanare si minimum de efort. De ce? Pentru ca exista un secret, de la Londa Professional, care te va ajuta intotdeaua sa ai o coafura perfetca! Este vorba despre gama Curl Definer, conceputa special pentru parul cret sau ondulat!

Desi este mereu plin de volum si nu are prea mare nevoie de styling daca preferi aspectul natural, si parul cret are un dezavantaj! Suvitele rebele, ondulate sunt groase si uscate de cele mai multe ori, iar astfel si parul este mai greu de aranjat si de coafat.

Tocmai pentru ca este predispus acestui aspect gros si uscat, parul cret are nevoie de un tratament special si produse speciale! Gama Curl Definer este bazata pe tehnologia Radialux Micro – Ioni, ce hidrateaza intens firele de par, oferindu-i un aspect elastic si plin de vitalitate.

Pentru un tratament complet si bucle perfecte exista cele 3 produse din gama Curl Definer:

Samponul pentru definirea buclelor Curl Definer, de la Londa Professional – nu incarca parul, hidrateaza firele crete, aspre si uscate si are un parfum placut.

Starterul pentru definirea buclelor Curl Definer, de la Londa Professional – un tratament ideal pentru hidratarea buclelor si pentru conferirea unui aspect impecabil!

Lotiunea fara clatire pentru definirea buclelor Curl Definer, de la Londa Professional – acest tratament se aplica pe parul uscat si se lasa sa actioneze. El hidrateaza intens, ofera un plus de stralucire si mai ales iti defineste onduleurile naturale. Este ideal daca vrei sa il reaplici la birou sau in masina, pentru un plus de prospetime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *