Frumusete

Noutatile Dior pentru luna Martie

Brandul Dior ma incanta. De fiecare data. Tocmai de aceea nu pot rata nicio noutate in materie de beauty. Iata cu ce lauda la inceputul acestei primaveri:

pic27395Hydra Life transforma hidratarea intr-o experienta incantatoare! Inspirate de dorintele si nevoile femeilor din intreaga lume, noile produse pentru ingrijirea tenului sunt adaptate stilului de viata rapid si mereu in schimbare.
Descoperiti delicioasa textura a noii masti Jelly Sleeping Mask, un produs ce poate fi folosit ca masca de hidratare, dar si pe post de crema de noapte, actionand timp de 8 ore pentru a infuza apa in toate straturile pielii si pentru a oferi un ten perfect odihnit, fara niciun semn de oboseala.

 

 
Bucura-te de compania celor mai bune prietene la un ritual de beauty si pic11026un shot de hidratare! Intr-o editie speciala, sub forma de capsule (5ml), masca Hydra Life este reinventata!

 

 
pic26720

 

Cu o textura ultra-usoara, noul aqua-gel Water BB de la Hydra Life prinde viata cu fiecare ”shake”, oferind acoperire ajustabila, dar si rehidratare intensa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *