Noutati

Ziua Internationala a Cafelei

Pe 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internationale a Cafelei, AFI Palace Cotroceni organizeaza impreuna cu Starbucks activitati dedicate iubitorilor de cafea. Astfel, sambata aceasta vizitatorii mallului il vor cunoaste pe artistul Adrian Mitu, consacrat pentru lucrarile sale artistice in cafea, se vor putea bucura de ofertele speciale de la Uber pentru cursele catre AFI Palace Cotroceni si vor putea castiga premii tematice din partea centrului comercial.

afi-palace-cotroceni_pictura-cu-cafea

“Cafeaua este mai mult decat o bautura care ne da energie, este un obicei asociat cu multe momente placute din viata noastra. Din acest motiv, pe 1 octombrie vom sarbatori Ziua Internationala a Cafelei.

Vom marca aceasta zi alaturi de Starbucks si Uber Romania si vom oferi clientilor nostri ocazia de a se bucura de momente cu totul speciale in centrul nostru comercial.”, declara Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe Romania.

Sambata, artistul Adrian Mitu, apreciat la nivel international pentru schitele de masini pictate cu cafea, va fi prezent in cadrul centrului comercial, la intrarea Galaxy, in intervalul orar 10:00- 17:00. El va expune o parte dintre operele sale si, totodata, va realiza un maraton de pictura cu tema Cafe interbelic, in cadrul caruia va picta imagini cu Bucurestiul interbelic.

Mai mult decat atat, o parte din lucrarile artistului vor putea fi castigate de clientii centrului comercial, care vor cumpara pe 1 octombrie produse de la Starbucks din AFI Palace Cotroceni.

Totodata, cursele cu Uber catre AFI Palace Cotroceni vor fi rasplatite de Ziua Internationala a Cafelei. Astfel, clientii care vor veni sambata la mall cu Uber vor beneficia de 20% reducere la curse folosind codul promotional AFIStarbucks si de o cafea gratuita din partea Starbucks, la prezentarea sumarului cursei, in limita stocului disponibil. Nu in ultimul rand, cei care isi vor crea un cont Uber pe Uber.com/App folosind codul promotional AFICoffee vor beneficia de prima cursa gratuita, in limita a 30 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *