Noutati

Wella Professionals lansează WellaPlex

O transformare extremă a culorii părului este o decizie curajoasă, îndrăzneață, care îți poate reda încrederea în tine. O asmenea hotărâre stilistică poate fi inspirată de prieteni sau influenceri. Corect! Însă, în cele din urmă, hairsylistul tău este singura persoană care te poate convinge să spui DA unui transformări radicale de look.

Știm că nu este deloc ușor să îți schimbi complet culoarea părului. Principala preocupare care te frământă? Sănătatea părului. Știliștii Wella Professionals au observat că majoritatea clienților își fac griji legătură cu acest aspect în mod precis, dar nu îți face griji. Există soluții!

Îndrăznește să descoperi culoarea la care visezi, fără a pune în pericol sănătatea părului tău!

            WellaPlex de la Wella Professionals face posibile deciziile îndrăznețe, schimbările de look majore. Cu ajutorul unei tehnologii unice în industria de beauty, acum poți spune DA fără grijă culorii și NU oricărui fel de compromis!

Vrei să ai libertatea totală de a experimenta diferite culori, fără să îți compromiți sănătatea părului? Ei bine, acum ai la îndemână produsul care îți va spulbera toate grijile.

 

WellaPlex de la Wella Professionals are la bază o tehnologie inovatoare, Opti pH System, care contribuie la reconstruirea legăturilor din structura firului pentru a obține un păr mai puternic. Formula sa completează produsele de colorare de la Wella Proffesionals în timp ce asigură o decolorare perfectă și obținerea unor culori impecabile.

 

Colecția WellaPlex se bazează pe 3  produse care contribuie la întărirea firului de păr:

 

No1 Bond Maker – ajută la recrearea legăturilor din structura firului de păr în timpul procesului de decolorare sau vopsit

No 2 Bond Stabilizer – produsul întărește legăturile, reechilibrează pH-ul și întărește structura firului de păr după tratamentul chimic. Ambele produse se folosesc în salon, în timpul procesului de colorare

No 3 Hair Stabilizer – este un tratament pe care clientele îl pot folosi pentru întreținere acasă. Acesta menține părul sănătos, catifelat și puternic între vizitele la salon.

Cu WellaPlex, poți spune DA culorii, fără griji. Spune DA culorii și programează-ți o vizită la salon pentru o schimbare de impact cu Wella Professionals Wellaplex.

 

Sophie Turner este Brand Ambassador WellaPlex la nivel global. Actrița a fost aleasă pentru acest rol datorită curajului său de a forța limitele creativității, abordând schimbări curajoase și îndrăznețe în materie de colorare.

 

Background info

Opti pH System garantează sănătatea și vitalitatea părului pe parcursul tuturor etapelor de colorare. Pentru a beneficia pe deplin de beneficiile WellaPlex, specialiștii Wella Professionals  recomandă folosirea No 3 Hair Stabilizer acasă, o data pe săptămână, pentru a menține părul puternic între vizitele la salon.

Este momentul unei transformări de look pe care o poți experimenta fără să îți pui în pericol sănătatea părului. Acesta va fi mai flexibil și mai ușor de coafat. Acum îți poți vopsi părul orice culoare îți dorești, oricând îți dorești.

Fie că visezi la o nunață caldă de blond sau chiar la platinum, o poți face fără riscuri. Datorită pH-ului optim, WellaPlex a fost concept să funcționeaze în perfectă sinergie cu produsele de colorare de la Wella Professionals. Rezultatul final? Schimbarea de culoarea la care visezi dintotdeauna și bucură-te un păr sănătos!

 

#Sayyestocolor

#Sayestoblonde

#Stylistsdoitbetter

#Sayyestowellaplex

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *