Noutati

Vitamine esentiale pentru o piele radianta

Pentru a fi mereu tanara si frumoasa, pielea  are  nevoie de vitamine. Asemeni organismului, aceasta trebuie hranita regulat, cu produse care sa regenereze si sa ofere protectie, in acelasi timp. Crema Concentrat Vitaminica de la Naturys este un elixir cu actiuni intense de protectie. Pe baza a trei dintre cele mai importante vitamine necesare pentru ten, aceasta obtine intinerire imediata:

–          Vitamina E este un sistem complex, cu rol de bariera protectoare impotriva agentilor mecanici. Datorita actiunii sale antioxidante puternice, este esentiala pentru elasticitatea tesutului si pentru a preveni formarea de radicali liberi.

–          Vitamina C  permite regenerarea continua a vitaminei  E si, in aceladi timp, ii amplifica efectul. Aceasta are capacitatea de a reda luminozitatea si de a revigora tenul.

–          Sucul de Acerola sporeste continutul de vitamina C si are o actiune antioxidanta specifica. Acesta combate in mod semnificativ semnele de imbatranire si stimuleaza productia de colagen, in mod eficient.

Produsele Naturys sunt 100% certificate BIO. Acestea nu contin conservanti sau coloranti.

 

Pret: 151 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *