Noutati

Va poftim la CONCURS!

Femeile sunt o sursa de inspiratie pentru toate domeniile. Misterul care le invaluie le confera o stralucire aparte iar accesoriile pe care le poarta senzualitate, facandu-le sa iasa de fiecare data din tipar aratandu-si unicitatea prin vestimentatie. Diamond by Adesgo a venit de fiecare data in intampinarea acestora, oferindu-le solutii prin produse variate: dresuri, lenjerie intima, articole sport, costume baie.

Alege intotdeauna sa porti o lenjerie care iti completeaza armonios look-ul si iti protejeaza sanatatea de factorii de risc externi. Cele mai multe dintre alergiile cauzate de lenjeria sintetica persista in timp, daca nu chiar devin permanente. Si de ce sa iti asumi astfel de riscuri, cand poti purta o lenjerie care duce confortul la superlativ?

Lenjeria intima fara cusaturi Diamond by Adesgo este realizata din bumbac organic – cel mai bun material posibil care favorizeaza o aerisire corecta si te protejeaza de bacteriile amenintatoare. Iar aceasta pentru ca lenjeria Diamond by Adesgo din bumbac organic este hipoalergenica si rezistenta la acarienii din praf.

Dam startul unui nou concurs impreuna cu Diamond by Adesgo!

Astfel poti fi unul dintre cei 2 castigatori care vor primi cate un premiu de la Adesgo, in valoare de peste 50 lei.

Conditii pentru a participa la concurs:

  • Da like paginilor de Facebook Diamond by Adesgo si Lifestyle News !
  • Lasa un comentariu, la postarea de concurs, cu raspunsul la intrebarea “Din ce este realizata lenjeria intima fara cusaturi de la Adesgo?”, si invita-ti doi prieteni care sa participe.

 

Cei 2 castigatori vor fi desemnati pe data de  24 iulie 2017.

 

Succes!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *