Noutati, Wellness

Un Valentin agil, numit Vagil!

Happy Valentine’s Day, se zice, dar cu adevărat fericiți suntem când avem un Valentin priceput, care ne aduce plăcere, și nu jenă și durere. Iata-l pe Vagil, un Un Valentin agil.

O viață sexuală satisfăcătoare este cheia unei sănătăți fizice și psihice bune, mai ales în epoca noastră plină de stres, în care starea de bine parte tot mai greu de construit.

Activitatea sexuală stimulează și îmbunătățește funcționarea întregului organism prin acțiunea hormonilor. Ce se întâmplă? Se reduce acțiunea hormonului de stres, cortizolul, și în schimb acționează liber hormonii sexuali și oxitocina, care aduc satisfacție, relaxarea, bucurie de viață și… dorința de a avea parte de și mai mult sex!

Un Valentin agil, numit Vagil!

Ca urmare a acțiunii concertate a acestor hormoni, crește imunitatea și se îmbunătățesc somnul și activitatea cardiacă.

Dacă vrei să fii sigură că bifezi satisfacție și confort în timpul sexului, ai nevoie de calitate și de stare de bine. Lubrifianții ne fac viața mai ușoară și orgasmul mai prompt, așa că sunt folosiți pe scară largă. Unii îi aleg după preț, alții după miros… dar ar fi bine să preferăm calitatea produsului.

EVA INTIMA® VAGIL este un gel lubrifiant special conceput pentru a facilita actul sexual ori de câte ori există o lubrifiere insuficientă. Aplicați cu încredere, în interiorul vaginului sau pe zona corpului potrivită, cantitatea necesară de fiecare dată pentru o bună lubrifiere.

Lubrefierea care face diferența

Pe bază de apă, EVA INTIMA® VAGIL nu conține vaselină sau ulei de parafină, nu se lipește și nu pătează ca lubrifianții obișnuiți. Nu conține nici coloranți, parfum și conservanți artificiali – nu conține alergeni care te-ar putea irita. În schimb respectă pH-ul zonei intime, protejându-te astfel de instalarea, în timpul actului sexual și imediat după, a mediilor acide care favorizează apariția iritațiilor și chiar a infecțiior la nivelul vaginului și zonei perineale.

EVA INTIMA® VAGIL imită compoziția secrețiilor vaginale normale produse pentru a facilita actul sexual și, în același timp, creează o membrană protectoare hidratantă și lubrifiantă pe suprafața mucoasei vaginale. Datorită agenţilor de protecţie naturali pe care îi conţine, hidroxietilceluloză și glicerină, protejează împotriva iritaţiilor minore și zgârieturilor care pot apărea în timpul actului sexual. Conţine în plus vitamina E și agenți vegetali dermo-cosmetici recunoscuți, pentru a spori și mai mult confortul contactului sexual.

EVA INTIMA® VAGIL nu afectează nici vitalitatea și nici motilitatea spermatozoizilor, așa cum s-a constatat că o fac numeroși lubrifianți, care conțin substanțe toxice. Astfel, Vagil este prieten bun și cu perechile care doresc să obțină o sarcină și care nu folosesc prezervativul.

Un Valentin fericit începe cu EVA INTIMA® VAGIL

Oricum ați concepe plăcerea, un Valentin fericit începe cu EVA INTIMA® VAGIL bine aplicat! 

Produsele din gama Eva Intima sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Sensiblu, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele Eva Intima și optează pentru cele care ți se potrivesc.

Eva Intima are grijă ca tu să ai grijă de tine!

Eva Intima Romania (facebook)
Eva-intima.ro (website)
eva_intima_romania (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *