Frumusete

Un ten de neînduplecat? Află cum să-i vii de hac!

Schimbarea temperaturilor nu are efecte de astenie doar asupra psihicului, ci și asupra fizicului. Dacă ai remarcat apariția petelor roșii şi chiar puțin uscate pe suprafața feței tale, înseamnă că te confrunți cu un ten sensibil. Și este normal ca acesta să reacționeze. Tenul nostru este cel mai expus în fața factorilor de stres externi sau în fața schimbărilor de mediu. Imaginează-ți cât de nocivă este poluarea din mediul urban pentru pielea feței tale. Ca să nu mai vorbim despre schimbările de temperatură care afectează epiderma și o îmbătrânesc.

Din ce în ce mai multe persoane susțin că se confruntă cu afecțiuni ale tenului. În urma luptei cu temperatura, precum și în urma folosirii machiajului zilnic, tenul nostru devine reticent la aproape orice fel de tratament. Acesta își capătă ulterior ”diagnosticul” de ten sensibil.

Extractul de albăstrele, un aliat incredibil al frumuseții

Albăstrelele au proprietăți antiinflamatorii, tonice și de întinerire a tenului. Cunoscut pentru efectul anticearcăn și antipungi, extractul de albastrele este utilizat în produsele dedicate îngrjirii zonei delicate a ochilor. Așadar, dacă vrei să ai certitudinea că tenul tău este curățat și în același timp protejat, îți recomandăm cu toată încrederea să încerci săpunul facial cu extract de albăstrele de la Herbagen. Acest săpun gel este destinat meținerii igienei constante a tenului sensibil. Datorită extractului generos de albăstrele, înlătură în mod eficient și delicat impuritățile și/sau machiajul reușind să aibă un efect hidratant și calmant pentru ten. Folosește-l dimineața pentru împrospătarea tenului iar seara pentru ritualul de curățare și relaxare al pielii feței tale.

Pielea din jurul ochilor, o zonă extrem de sensibilă.

Cine nu-și dorește să se trezească dimineața și să arate gata de un photo-shooting? Adevărul este însă că, fără o îngrijire amănunțită a tenului, acesta capătă în timp riduri fine de expresie. Și, cea mai predispusă zonă a feței este zona ochilor. Pielea din jurul ochilor este foarte fină, sensibilă și are nevoie de un adjuvant în a-și păstra elasticitatea. Dacă vrei un produs eficient și pe care să te poți baza, încearcă crema contur pentru ochi cu extract din melc Herbagen. Această cremă are efecte miraculoase în diminuarea ridurilor de expresie și în redefinirea conturului ochilor datorită creșterii elasticității pielii din această zonă. Extractul din melc stimulează secreția de colagen și elastină iar țesuturile se regenerează mai ușor iar pielea ta arată mai luminoasă și mai sănătoasă.

Combină aceste două produse și ‚ajută-ţi’ tenul, chiar dacă este mai pretențios. De fapt, el nu face decât să-ți transmită că are nevoie de produsele corecte. Alege calitatea și vei simți diferența!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *