Frumusete

Un par frumos si dupa 30 de ani

Ai schimbat prefixul. Ai acum 30 de ani. La multi ani si cer senin! Sa iti fie bine si sa te iubesti din ce in ce mai mult. Sa te bucuri de viata si sa ai grija de tine. Dupa 30 de ani, acorda-ti mai mult timp si mai multa atentie. Ai grija la parul tau!

Arabella Zadic, stilist Wella Professionals ne explica: “uneori, dupa 30 de ani, pot aparea probleme multiple: o cadere masiva a parului dupa o sarcina sau din cauza unui grad crescut de stres, probleme hormonale, si in cel mai rau caz o alopecie androgenetica ( 1% din femei sufera de aceasta tulburare interna cauzata de DHT – dihidrotestosteron).”

Nu vrem sa te speriem sau iti dam batai de cap, insa e important sa retii ca structura firului de par se modifica din cauza diferitelor procese chimice, mecanice si termice la care acesta este supus. De aceea, e bine sa tii cont de sfatul stilistului cand iti alegi produsele de ingrijire a parului. Recomandarea mea: gama Age Care de la Wella Professionals. Produsele sunt special create ca sa lupte pentru pastrarea unui par mai tanar, mai puternic, mai suplu.

wella-age-restore-shampoo-10oz

“Produsele de ingrijire bine alese stimuleaza circulatia sangvina la nivelul capilarelor si hranesc foliculul firului de par, astfel incat acestea sa creasca fire sanatoase si rezistente, bine ancorate. Orice tratament se urmeaza, trebuie sa respectam o durata de cel putin o luna de zile, pentru eficienta maxima.”, ne recomanda stilista.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *