Noutati

Uber devine una din cele mai ieftine optiuni de a te deplasa prin Bucuresti

????????????????????????????????????Uber anunta o serie de schimbari pentru a face serviciul mai accesibil pentru cat mai multi pasageri si soferi parteneri in Bucuresti si pentru a servi mai bine orasul. Incepand de astazi, marti, 30 august, ora 10:00, uberX si UberSELECT vor avea tarife reduse cu 10, respectiv 30%. Totodata, criteriile de acces pe platforma pentru parteneri au fost modificate, pentru a permite mai multor soferi sa conduca cu Uber, pentru a creste disponibilitatea serviciului si pentru a valorifica un numar cat mai mare de masini.

Noul uberX devine una din cele mai ieftine optiuni de a te deplasa prin Bucuresti. Pe platforma sunt acceptate masini in stare buna de pana la 15 ani vechime, fata de 10 ani initial – masura vine in contextul in care parcul auto din Romania are numeroase autoturisme mai vechi de 10 ani in stare foarte buna, care, acum, pot fi valorificate mai eficient pe platforma Uber. Cei care vor alege uberX, vor putea calatori cu masini ca Dacia Logan, Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Renault Clio.

 

Noile tarife uberX 

Tarif de baza: 1,3 Lei/ Tarif pe km: 1,3 Lei / Tarif pe minut: 0,22 Lei

Tarif minim 8 lei/ Taxa de anulare dupa 5 minute: 6 lei

 

Astfel, pretul unei curse de la Gara de Nord pana in complexul studentesc Regie va fi de aproximativ 8 lei, in conditii de trafic normal.

UberSELECT ramane un serviciu superior, dar mult mai accesibil si cu o disponibilitate de doua ori mai mare ca pana acum. Noul UberSELECT va avea masini de pana la 10 ani vechime si va include mai multe modele, precum AudiA3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus.

 

Noile tarife UberSELECT

Tarif de baza 1,65 Lei/ Tarif pe km: 1,65 Lei / Tarif pe minut: 0,28 Lei

Tarif minim 10 lei/ Taxa de anulare dupa 5 minute: 6 lei

 

Cu noile tarife, o cursa de la Piata Victoriei pana la Palatul Parlamentului va fi de aproximativ 11 lei, in conditii de trafic normal.

Aceste schimbari au un obiectiv clar: sa deschida platforma Uber unui public cat mai mare. Noile tarife permit si mai multor oameni sa apese un buton si sa solicite o cursa ieftina – ne asteptam ca solicitarile pentru serviciile Uber sa creasca considerabil in urmatoarele luni, ceea ce va insemna si venituri mai ridicate pentru parteneri. Totodata, schimbam criteriile de acces pe platforma astfel incat mai multi soferi sa poata castiga un venit conducand propria masina” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager.

In urmatoarea perioada, Uber va oferi venituri garantate soferilor parteneri, pentru a se asigura ca tranzitia nu este resimtita pe termen scurt. Pe termen mediu si lung, aceste schimbari duc la o crestere a veniturilor soferilor parteneri – atunci cand tarifele scad, mai multi oameni incep sa foloseasca serviciul.

Tehnologia permite Uber sa monitorize in timp real nevoile unui oras si sa isi adapteze constant tarifele pentru a incuraja folosirea serviciului si pentru a maximiza veniturile partenerilor.

 

Despre Uber

Misiunea Uber este sa faca transportul in mediul urban la fel de accesibil ca apa curenta – peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondata in 2009 in Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simpla – cum poti comanda o cursa la atingerea unui buton. Sase ani si peste un miliard de curse mai tarziu, Uber isi propune sa rezolve o provocare si mai mare: reducerea poluarii si a aglomeratiei urbane, aducand mai multi oameni in mai putine masini. Din februarie 2015, Uber este si in Romania, in Bucuresti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT si Uber Child Seat.

Salvează

Salvează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *