Noutati

Trenduri în epilatul inghinal. Ce se mai poartă în zonă?

Female with beautiful legs

Epilarea în zona intimă este pentru toate dintre noi o necesitate, dar pentru multe chiar o chestiune de stil și feminitate.

Epilarea cu ceară este o metodă clasică și veche, care a apărut pe vremea romanilor. Foarte apreciată și în ziua de azi. Aplicată corect, această metodă de epilare este o garanție, deoarece părul este eliminat complet, iar pentru o perioadă destul de lungă de timp nu-ți mai bați capul cu firele de păr inestetice. Ceara smulge din rădăcină firele de păr.”, aflăm de la Nicoleta Ion, Trainer Rica România. E o acțiune care presupune și ceva durere, însă există soluții. „Indicele de durere poate fi scăzut în funcție de tipul de ceară utilizată, precum și de temperatura de încălzire a acesteia.”, adaugă Nicoleta Ion, Trainer Rica România. „Noi, la Rica, recomandăm ceara cu ulei de argan pentru pielea sensibilă. De ce? Pentru că uleiul de argan este excepțional pentru hidratare și suplețe. ”, consideră Nicoleta Ion, Trainer Rica România.

„Un alt avantaj al epilării cu ceară este că poate fi aplicată în orice zonă a corpului. Efectele epilării cu ceară sunt cele mai durabile, iar metoda este cea mai simplă.”, adaugă Nicoleta Ion, Trainer Rica România.

Trendurile cele mai în vogă pentru epilarea inghinală sunt: epilarea în stil francez, brazilian, creativă și nu în ultimul rând, epilarea a la Hollywood.

În ce constă fiecare?

  1. Cea mai răspândită formă de epilare inghinală este epilarea totală sau stil Hollywood. Aceasta presupune eliminarea tuturor firelor de păr din zona intimă. Efectul? O nuditate completă. Moda epilării totale în zona intimă s-a răspândit foarte mult în ultimii ani. Această metodă este apreciată de femei pentru confortul pe care-l oferă și siguranța că nu riscă să afișeze nimic în afara bikinilor.

În ajutorul acestui tip de epilare vine Ceara cu ciocolată albă Rica – pentru piele uscată. Rica a ales în mod special cacao Theobroma din America de Sud, datorită proprietăților sale terapeutice cunoscute, inclusiv pentru hidratarea și hrănirea pielii.

  • Excepțional de delicată cu pielea
  • Parfum delicat pentru un eveniment senzorial incomparabil
  • Uleiurile vegetale hidratează pielea
  • Fără colofoniu, nu irită pielea
  • Excelentă pentru părul scurt și gros

Untul de cacao Theobroma energizează, revitalizează, hrănește și hidratează pielea.

Alte ingrediente: amestec de uleiuri vegetale, dioxid de titan, oxid de zinc, ceară de albine, glyceryl rosinate.

  1. Epiralea în stil brazilian: eliminarea părului dinjurul vulvei, anusului și feselor, dar păstrarea unui triunghi mic de păr pubian. Confortabil și aspectuos!
  2. Epilarea în stil francez – presupune eliminarea completă a părului pubian, dar păstrarea unei benzi de păr în formă de dreptunghi.
  3. Epilarea creativă. Cu ajutorul șabloanelorși al aparatelor de ras specifice, poți obține diferite forme: stea, inimă, floare … și nu trebuie să te oprești aici!
  4. Îndepărtarea părului și înfrumusețarea zonei intime cu strasuri. Cunoscută sub numele de Vajazzle, această tehnică constă în decorarea pubisului cu strasuri sau folosind autocolantadeziv și strălucitor. Nu este o metodă confortabilă pentru fiecare zi, dar potrivită  pentru o ocazie specială.

Fii feminină și epilează-te cu stil!

Preț serviciu în salon – toate zonele – ceară Rica – 150 lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *