Noutati

Super soluții de aspirare de la Rowenta pentru super curățenia de sărbători

Când au mai rămas câteva zile până la sărbători, primul lucru pe care ți-l propui este să termini curățenia cât mai repede. Dar asta nu înseamnă că nu te poți distra chiar și atunci când faci totul să arate lună.

Have fun, cu Rowenta ai o gamă largă de aspiratoare din care poți alege. De la cele verticale super versatile, la roboții smart și aspiratoarele clasice, ai soluția perfectă pentru sesiunile de curățenie în care fiecare colțișor trebuie bifat.

Eficiență maximă cu fiecare model pe care îl alegi

Deci, te-ai apucat de treabă? Indiferent de obiceiurile pe care le ai sau de timpul pe care îl dedici curățeniei, Rowenta are o soluție de aspirare pentru fiecare nevoie și fiecare tip de încăpere.

Cauți un mini ajutor de nădejde pe care să îl delegi chiar și atunci când ești plecat? Gama Rowenta Explorer te întâmpină cu variantele de aspiratoare robot pe care lecontrolezi de la distanță, cu ajutorul aplicației #RowentaRobots. Să nu îți mai spunem că treaba este gata și mai repede, robotul aspiră și spală în același timp dacă îi atașezi mopul dedicat. Easy peasy!

Dacă ești meticulos și îți place să faci totul la perfecție, soluția stă în gama de aspiratoare verticale. #SugestiaNoastră – Rowenta Clean & Steam Multi cu 12 accesorii incluse, ce combină beneficiile unui aspirator vertical, cu cele ale unui mop cu abur. Excelează pe suprafețe multiple și le igienizează în același timp, eliminând cu succes până la 99,99% din bacterii dintr-o singură mișcare. Iar datorită aparatului portabil cu abur, totul este curățat impecabil, de la sufragerie, la baie și bucătărie. #GoodToKnow Îl poți utiliza în voie și pentru a împrospăta materialele textile.

Vrei să fii sigur că nu ai scăpat nimic? Încearcă aspiratorul vertical Rowenta Air Force Flex Aqua 560 ce te ajută să cureți eficient orice suprafață, de la tavan, până la podea. Printr-o simplă apăsare de buton, Rowenta Air Force Flex Aqua 560  se transformă imediat în aspirator de mână, pentru ca tu sa poți curăța rapid firimiturile de pe masă ori părul animăluțului de pe canapea. Ghidat de tehnologia Flex, acesta îndepărtează rapid orice urmă de praf și se strecoară cu ușurință oriunde, chiar și sub piesele joase de mobilier. Tips & tricks – montează accesoriul special Aqua ce aspiră și spală simultan.

Totuși, dacă vrei să rămâi la varianta clasică, optează pentru un aspirator Rowenta cu sau fără sac. Silence Force Cyclonic își ia treaba în serios, oferă performanță excepțională și silențiozitate extremă. Psst, Rowenta este în acțiune!

Și îți mai dăm un pont! Oricare variantă ai alege, casa ta este pregătită să îl întâmpine cum se cuvine pe Moș Crăciun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *