Noutati

Șterge urmele orașului de pe pielea ta cu noul gel de duș micelar elmiplant DETOX

Special creat pentru City Girls, noul gel de duș micelar elmiplant DETOX șterge urmele orașului de pe pielea ta, pentru ca tu să rămâi doar cu amintirile frumoase și cu energia de a explora locuri noi în fiecare zi. Acum poți să te bucuri zilnic de un ritual de detox la duș, care îți revitalizează pielea și îi oferă o strălucire naturală!

Revitalizare cu castravete și ceai verde matcha

Îmbogățit cu castravete și ceai verde matcha, noul gel de duș micelar elmiplant DETOX curăță pielea delicat, o revigorează, având un efect calmant, care se simte minunat chiar și pe pielea sensibilă.

Castravetele este bogat în minerale și vitamine, precum vitamina A, B, C și E, care calmează iritațiile, hidratează pielea și creează o barieră protectoare pentru ca aceasta să păstreze umiditatea și să se mențină moale și catifelată. Proprietățile sale antiinflamatoare și astringente îmbunătățesc aspectul pielii și îi redau fermitatea. Ceaiul verde matcha are efect antioxidant și redă luminozitatea și frumusețea pielii. Cu noul gel de duș micelar elmiplant DETOX te bucuri zilnic de un refresh instant și de o piele frumoasă și sănătoasă.

Infuzie cu apă micelară care șterge urmele nocive ale orașului

Gelul de duș micelar elmiplant DETOX combină unele dintre cele mai bune ingrediente pentru detoxifierea pielii, castravetele și ceaiul verde matcha, într-o infuzie cu apă micelară, care curăța pielea delicat, o detoxifiază și îi echilibrează pH-ul natural.

Noua formulă cu apă micelară înlătură blând impuritățile, fără să usuce și să irite pielea, oferindu-ți o experiență reconfortantă de revigorare și reîmprospătare! Pielea își recapătă strălucirea cu atingerea naturii din noul gel de duș micelar elmiplant DETOX, care șterge urmele nocive ale orașului într-un ritual plăcut și relaxant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *