Frumusete, Noutati

Skip #badhairday: Sfaturi pentru un păr WOW în orice situație de la Wash&Go

Părul tău are o zi proastă și nu se mai aranjează în niciun fel? Uită de momentele în care ți-ai dorit să nu mai ieși din casă din cauza lui. Transformă orice bad hair day într-o zi minunată cu Wash&Go!

Textura care îți permite să îl coafezi ușor

Rutina de îngrijire corespunzătoare și alegerea produselor potrivite sunt esențiale pentru un păr frumos. O formulă delicată, care nu încarcă firul de păr, îți permite să îl coafezi cu ușurință, fără să te mai confrunți cu dezamăgirea de a îl vedea tern și lipsit de vitalitate. Șamponul Wash&Go Ultra Delicate cu apă micelară este potrivit pentru toate tipurile de păr, oferindu-i hidratarea, strălucirea și volumul natural, de care are nevoie pentru a arăta WOW. Balsamul Wash&Go din aceeași gamă nu necesită clătire și te ajută să descurci părul cu ușurință, fără a-l aplatiza. Părul rămâne moale, strălucitor și ușor de aranjat!

Reîmprospătare între spălări

Imaginează-ți scenariul în care trebuie să ieși din casă în următoarea oră, nu mai ai timp să îți speli părul, însă acesta a început să se îngrașe ușor la rădăcină și nu mai are un aspect chiar de invidiat. Aici intervine șamponul uscat, care te scoate din încurcătură. Creat pentru momentele în care nu ai mult timp la dispoziție, dar îți dorești un efect de păr proaspăt spălat, șamponul uscat este un produs la îndemână atunci când ai nevoie de o reîmprospătare rapidă a coafurii. Formula Wash&Go cu extract de aloe vera este ideală pentru părul gras, care are nevoie de un refresh instant. Pentru firul de păr subțire, lipsit de volum, șamponul uscat Wash&Go cu extract de iasomie te va face să uiți ce înseamnă expresia bad hair day. Acesta revitalizează părul și îi oferă volum natural, până la următoarea spălare.

Hidratare și strălucire

Un păr care întoarce toate privirile este un păr hidratat, fără vârfuri despicate, care are o strălucire naturală. Wash&Go Elixir cu ulei de argan, camelie și migdale redă frumusețea și elasticitatea părului tern. Amestecul prețios de uleiuri esențiale acționează ca un excelent tratament hrănitor pentru firul de păr, oferindu-i o strălucire intensă. Wash&Go Elixir poate fi folosit înainte de spălarea părului, la fel ca o mască de hidratare, imediat după spălare, pentru un păr mătăsos sau pe părul uscat, pentru o aranjare ușoară. Aplică 2-3 picături, pe care le încălzești ușor în palme, pe toată lungimea firului de păr. Dacă ai părul gras, aplică uleiul doar la vârfuri, pentru a preveni apariția vârfurilor despicate. Acum părul tău va arăta WOW în orice moment!

Bucură-te de un păr frumos și sănătos cu Wash&Go!

Mai multe detalii:

Facebook Wash&Go Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *