Noutati

Renii lui Mos Craciun te astepta cu zeci de cadouri la Colosseum Retail Park

In data de 16 decembrie, Colosseum Retail Park si renii lui Mos Craciun ti-au pregatit cadouri surpriza, la achizitiile de peste 100 de lei!

 

Colosseum Retail Park da startul campaniei Cei trei reni cu nasul rosu aduc cadouri cu  Mosu”!

Vino in data de 16 decembrie in Centrul Comercial Colosseum Retail Park si vei descoperi zeci de cadouri pregatite de renii lui Mos Craciun. Evenimentul se va desfasura intre orele 9:00 si 16:00 chiar in prezenta lui Mos Craciun.

Personajul de poveste in costum rosu si cei de la Colosseum Retail Park au pregatit pentru voi peste 450 de pachete cadou. Daca si tu visezi la un dar, uite cum poti face. In data de 16 decembrie, fiecare client al Centrului Comercial se poate inscrie in campanie pe baza bonului de cumparaturi. Conditia? Acesta trebuie sa fie in valoare de 100 de lei, cheltuiti in unul  dintre magazinele centrului Colosseum Retail Park. Clientii inscrisi vor alege de pe panoul amplasat la intrare un magnet, iar pe spatele acestuia va fi inscriptionat un premiu.

Cadourile castigate vor fi oferite in aceeasi zi, de catre Mos Craciun, la info deskul din Colosseum Retail Park. In aceeasi zi, cei mici ii vor putea spune poezii lui Mos Craciun!

            Colosseum Retail Park, Soseaua Chitilei 284, sector 1. www.thecolosseum.ro.

 

              

Colosseum Retail Park este destinaţia comercială dominantă pentru zona Nord – Vest a capitalei si isi consolideaza pozitia pregatind noi etape de dezvoltare. Colosseum Retail Park a fost inaugurat în 2011 pe un teren cu suprafaţa de 62 ha.

 

In prezent, Colosseum Retail Park are o suprafaţă totală închiriabilă de 38.500 mp, iar magazinele care se întâlnesc aici sunt: Leroy Merlin DIY (19,000 mp), Carrefour (12,500 mp), Altex (1,600 mp), Jysk (1,200 mp), Sport Vision (900 mp), Animax, Pizza Bonita, Ideal Optic, Inmedio, Vodafone, Orange, IQ Box, Fun GSM, Nedelya, Helpnet, 5asec.

 

Pe lângă acestea, Colosseum Retail Park găzduieşte şi alte atracţii precum arena de spectacole `Basme cu Cai` (4.000 mp) si Summer Park Colosseum (2.000 mp) – loc de joacă în aer liber.

                    Colosseum Retail Park, Soseaua Chitilei 284, sector 1. www.thecolosseum.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *