Noutati

Protectie termica pentru parul subtiat si fin

Tratamentul termic la care este suspus parul tau in fiecare zi ii slabeste structura si il face fragil si lipsit de stralucire. Si asta pentru temperaturile ridicate reusesc sa-i indeparteze stratul protrector.

La suprafata fiecarui fir exista o “armura” formata din cuticule, care nu sunt altceva decat platose microscopice ce imbraca firul de par de la radacina pana la varfuri.

Aparatele care iti incalzesc parul pana la temperaturi extrem de ridicate, asa cum este ondulatorul, foehnul sau placa pentru par, deterioreaza si chiar distrug iremediabil aceasta armura naturala a parului tau.

Pe de alta parte, cand cuticulele nu sunt perfect asezata una peste cealalta, ceea ce se intampla tot din cauza caldurii puternice, firul de par nu mai reflecta lumina, rezultatul fiind o podoaba capilara lipsita de stralucire.

Nu mai refuza nimic in materie de styling! Poti utiliza foehn-ul, placa sau ondulatorul fara sa iti faci griji. Nioxin Therm Activ Protector are grija de parul subtiat si fin. Este un spray activat de caldura, ce protejeaza impotriva ruperii si ofera stralucire. Datorita tehnologiei Light Plex, vei obtine un par cu o textura usoara si flexibila.

 

Pret: 79 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *