Noutati

Protecție termică delicată pentru părul fin

Prea puține dintre noi se laudă cu un păr bogat și cu volum natural. Nu îți fă griji! Există câteva mici trucuri care pot face diferența!

Părul fin are nevoie de extra ajutor atunci când vine vorba de coafat. Vrei să știi cum eviți aspectul încărcat și electrizarea firului? Cu un produs ușor, care are suficientă forță pentru a oferi volum și fixare. „Părul fin are un diametru cu până la 30% mai mic decât cel al firului normal. Nu are elasticitate, este sensibil și de multe ori electrostatic. Acesta este motivul pentru care părul nu poate păstra forma coafurii pe o perioadă de timp îndelungată”, explică Cristina Scrisu, Brand Ambasador System Professional.

Ce poți face? Mizează pe produse de îngrijire și de styling care îi oferă forță, fără să-l încarce și să-l lipsească de  volum. “Dacă folosești instrumente de styling, este important să apelezi la un produs de protecție termică, special formulat pentru părul fin. Acest produs facilitează pieptănarea părului, adăugă rezistență și sprijină procesul de styling,” recomandă hairstylistul

Volumize Bodyfiying Foam de la System Professional este o spumă cu o formulă ultra- ușoară ce oferă protecție termică delicată pentru părul fin. Produsul are o formulă light, nu conține alcool și previne efectul de lipire a firelor și ruperea lor în timpului procesului de styling.

Truc de styling: Aplică spuma înainte de uscarea părului cu foehnul. Vei obține volumul la care visezi!

 Preț recomandat Volumize Bodyfying Foam de la System Professional: RON133

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *