Frumusete, Noutati

Peptidele Q10 îți alungă oboseala de chip

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, dar atunci când suntem într-un deficit de somn ei devin oglinda oboselii noastre. Călătoriile, stresul, zilele lungi la locul de muncă, mâncarea nesănătoasă și câteva ore de somn au un impact asupra pielii noastre. Mai exact, toate acestea se reflectă pe fața noastră: aspect obosit și lipsă de luminozitate. Peptidele Q10 îți alungă oboseala de chip.

Un chip ridat, un aspect tern si pungi accentuate, cauzate de faptul ca pielea din jurul ochilor este în mod natural mai subțire și predispusă la retenția de apă, pot trăda obiceiurile și preocupările noastre.

       Mai mult decât atât, acumularea acestei oboseli faciale duce la îmbătrânirea pielii și, prin urmare, necesită îngrijire intensă și profundă. Dacă simptomele oboselii tenului nu sunt corectate, putem accelera apariția ridurilor și a semnelor de îmbătrânire.

Peptidele Q10 îți alungă oboseala de chip

       Prin urmare, ceea ce pielea are nevoie pentru a se recupera este hidratarea, nutrienții și vitaminele. Pentru a-ți revitaliza fața, este esențial să o cureți și să o hidratezi zilnic. De asemenea, este bine să-ți masezi fața și să faci gimnastică facială. Aceste exerciții eliberează stresul asupra feței, stimulează circulația și întăresc mușchii, iar pielea va avea un aspect mai neted.

       Totuși, sunt acești pași suficienți pentru a alunga oboseala de pe chip? Ei bine, nu! Ai nevoie totodată de un boost pentru ten: Fiole ser pentru lifting ISDIN Instant Flash! Concret, ce trebuie să faci? Aplică jumătate de fiolă și urmărește rezultatul – în 15 minute chipul din oglindă va începe să semene din ce în ce mai mult cu ceea ce îți dorești și ceea ce te reprezintă, pe tine și gândurile tale tinere și dinamice!

Atunci când știința susține frumusețea

      Compania ISDIN a creat brand-ul său estetic ISDINCEUTICS pentru a oferi rutine performante de îngrijire a pielii în vederea prevenirii și corectării fotoîmbătrânirii. ISDINCEUTICS valorifică înțelegerea profundă a nevoilor de îngrijire a pielii acumulată în decenii de cercetare și inovare în laboratoarele ISDIN, autoritatea în industria de fotoprotecție. Produsele dermocosmetice puternice, susținute de comunitatea științifică, sunt dezvoltate cu ingrediente active inovatoare pentru a dezvălui o frumusețe naturală.

ISDIN Instant Flash – fiolele magice ce oferă tenului un lifting instant

       Ești în căutarea unui produs care să ofere tenului un efect de lifting imediat și de durată, cu acțiune instantanee de atenuare a ridurilor și a liniilor de expresie? Ei bine, fii fericită: l-ai găsit în aceste fiole! Un produs a cărui formulă bogată în Peptide Q10 ajută la energizarea tenului prin ștergerea semnelor de oboseală și de stres.

Secretul care stă la baza acestui efect de lifting? Acțiunea a trei categorii de ingrediente:

LiftFirm, ingredientul care acționează instantaneu

        Acesta produce un efect de lifting imediat și de durată. Ajută la atenuarea ridurilor și a liniilor de expresie.  Structural, este o rețea de doi biopolimeri de origine naturală (din arbustul spinos Tara din Peru și respectiv dintr-o specie de alge roșii – mușchiul de mare elkhorn). Aceștia sunt legați printr-o tehnologie inovatoare, brevetată, care formează un film non-ocluziv, rezistent și flexibil, care fuzionează cu pielea.

Peptidele Q10 sprijină producția naturală de enzime antioxidante Q 10

Prin acțiunea lor, peptidele Q10 revigorează tenul, eliminând semnele de oboseală și stres, având ca rezultat o piele mai netedă. Practic, pielea are capacitatea de a se proteja de oxidare, de a se regenera și reîntineri singură, grație capacității sale de a produce enzime Q 10. Însă, nivelul producției naturale de Q10 scade continuu și accelerat odată cu vârsta, începând de la 20 de ani. Scăderea se manifestă dramatic după 50 de ani, când producția de colagen se reduce cu nu mai puțin de 75%. Studiile de laborator au demonstrat că, la persoanele cu vârste peste 50 de ani care au folosit Peptidele Q 10, capacitatea de sinteză a Q10 a crescut cu 46% față de grupul persoanelor care nu au folosit această substanță. Peptidele Q10 furnizate de fiolele Instant Flash de la ISDIN sprijină producția naturală de enzime antioxidante Q 10.

LineBoost, o combinație de trei ingrediente

       Acest mixt de 3 ingrediente exercită o acțiune anti-îmbătrânire și hidratantă, care întinerește în mod vizibil aspectul tenului.

– Extractul de Helichrysum stoechas este un ingredient anti-aging, care stimulează sinteza de colagen;

– Biosaccharide gum-1 este o polizaharidă care calmează și hidratează pielea;

– Acidul hialuronic este, prin excelență, hidratant. Acest produs conține o combinație de 2 tipuri de acid hialuronic, unul cu masă moleculară medie, iar cel de-al doilea are masă moleculară mică, pentru a hidrata pielea din interior.

       Când se observă rezultatele? După numai 15 minute de la aplicarea fiolei, vei observa că ridurile se atenuează mult – efectele au fost demonstrate în laborator pe 2 tipuri de riduri foarte răspândite și supărătoare: laba-gâștii – „evantaiele“ de la ochi –  și complexul de riduri de pe frunte.

Cum folosesti Instant Flash?

       Cum folosești produsul? Înainte de a utiliza fiolele, acestea se agită. Aplică ½ dintr-o fiolă pe pielea curată și uscată a feței, gâtului și decolteului, masând până la absorbția completă. Apoi se poate aplica direct machiajul. După deschidere, utilizează fiola în termen de 48 de ore.

Nu amâna momentul, trăiește clipa și acționează pentru o frumusețe imediată, tinerețe regăsită și o încredere în tine înnoită! Secretul stă în fiolele ISDIN Instant Flash!

Preț – începând cu 71 de lei cutia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *