Noutati

Pe locuri, fiti gata: start concurs!

Vrei sa castigi gama de detergenti de pardoseala ASEVI? 

Detergentul Asevi Mio are o formula concentrata si este conceput pentru a curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul sau unic este placut si de durata, reprezentand cele doua calitati imbatabile pe care se bazeaza orice gospodina.

Detergentii obisnuiti au tendinta sa isi piarda mirosul relativ devreme, insa nu e cazul Asevi Mio.

Va personaliza elegant mirosul casei tale iar tu vei fi intampinat/a de prospetime zilnic, de cate ori ajungi acasa dupa o zi lunga.

Pe perioada verii, mai ales, praful se acumuleaza mult mai repede si e chiar recomandat sa folosesti detergentul Asevi Mio pentru a indeparta murdaria.

In ajutorul caselor curate si vesnic primitoare vine si noul detergent pentru pardoseli de la Pons, Asevi Portocala. Este conceput special pentru a-ti rasfata simturile dar si pentru a-ti respecta cerintele legate de curatenie. Pardoseala nepatata de detergent va straluci de curatenie iar parfumul delicat al Asevi Portocala va persista timp indelungat pentru ca tu sa te bucuri de senzatia de prospetime cat mai mult timp. O casa curata nu inseamnă un miros intepator de inalbitor. Vrei sa ajungi acasa si sa te relaxezi, sa-ti lasi simturile sa danseze pe arome proaspete si fermecatoare? Exploreaza super puterea de curatare a Asevi Portocala si nu vei regreta. Pe langa formula concentrata care se potriveste tuturor tipurilor de pardoseli, ai sa descoperi si tehnologia inovatoare a parfumului Asevi, care asigura o aroma 100% durabila casei tale.

Vei intelege mai bine ca oricand de ce ”nicaieri nu-i mai bine ca acasa”.

 

Vrei sa castigi gama de detergenti de pardoseala ASEVI?

Iata ce ai de facut:

– da LIKE paginilor de Facebook Asevi si Lifestyle News
– spune-ne intr-un comment cat de mult iti doresti sa castigi

Vor fi 3 premii in valoare de 50 lei.

Concursul se incheie pe data de 8 august.
Castigatorii vor fi comunicati pe pagina FB.

La concurs pot participa doar persoanele cu rezidenta in Romania. Premiile vor fi livrate direct de către producatorul Asevi, Pons RO Prodcom.

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *