Noutati

Orar de frumusețe lunar

Tu urmezi vreun orar de înfrumusețare? Ai de bifat anumite acțiuni obligatorii zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună? Și aici nu vorbim doar de ten, mâini sau păr. În general, însă acum o să ne focusăm pe păr. Pe coafură, formă, culoare.

Știi deja: un păr sanatos este un par îngrijit. Cum faci ca și al tău să se încadreze în această categorie?Urmează sfaturile stiliștilor Londa Professional pentru a avea un păr sănătos și frumos:

  1. Alege-ți un stilist care să te înțeleagă și care să tea jute să îți descoperi stilul.
  2. Mergi regulat la salon. Motivele sunt mai multe: consultant și tratament personalizat. Tunderea regulatăPrimul pas pe care trebuie sa il faci in mod obligatoriu este o vizita la salon. In primul rand pentru a tunde cel putin varfurile, iar in al doilea rand pentru a primi o consultantie adecvata si a primi recomandarile potrivite ale produselor pe care le poti folosi acasa.
  3. Dudu Cumpat, membru in echipa Londa Professional, recomanda ca pentru a avea un par de invidiat trebuie spalat de fiecare data cand este nevoie. “Daca se ingrasa zilnic, se spala zilnic cu samponul potrivit (din gama Londa recomand Impressive Volume sau Purifying), daca parul nu se ingrasa asa de repede se foloseste un sampon potrivit tipului de par. Daca scalpul este sensibil sau iritat ar trebui folosita gama Sensitive Scalp, care nu contine parfum. Obigatoriu trebuie folosite produsele potrivite tipului de par”. Cel putin o data pe saptamana ar trebui sa folosim o masca nutritiva, iar in rest sa aplicam un balsam pentru a hrani si hidrata parul.
  4. Dudu Cumpat recomanda ca cel putin odata pe luna sa se aplice un tratament. Serviciile INSTA-CARE de la Londa Professional ofera trei variante la care poti apela in salon: Glaze It (pentru improspatarea culorii intre vopsiri si stralucire), Vitalize It (pentru hidratarea parului si protejarea lui impotriva ruperii) si Rescue It (pentru tratarea parului deteriorat).
  5. Un alt pas important in ingrijirea parului este uscarea corecta a parului. Iata care sunt sfaturile lui Radu Serban, membru in echipa Londa Professional Romania: “In primul rand, trebuie eliminata apa in exces cu un prosop. Apoi usuca-ti parul pe sectiuni: operatiunea e mai laborioasa, dar asa vei capata maximum de volum. Pentru protectie, foloseste produse de protectie termica cum ar fi Protect It de la Londa Professional. Cel mai important este sa folosesti uscatorul la o temperatura medie si sa il tii la o distanta de cel putin 10 cm.
  6. Un alt truc recomandat de Radu Serban este sa piepteni parul dimineata si seara inainte de culcare. Periatul zilnic al parului este foarte important – nu doar ca ii confera un aspect mai placut si mai ordonat, dar are si un rol fiziologic bine determinat. Pieptanatul permite repartizarea uniforma a uleiurilor, care il vor hrani si ii vor conferi stralucire. De asemenea, periatul stimuleaza micro-circulatia de la nivelul pielii, inlatura celulele moarte si impuritatile.
  7. Unul dintre cei mai importanti pasi este alegerea si folosirea unui produs de styling. Marea majoritate a persoanelor evita folosirea lui. Motivele invocate sunt multe: fie simt ca le ingrasa parul, fie nu vad beneficiile cand il folosesc, dar toate acestea se intampla datorita folosirii gresite si mai ales a folosirii produsului nepotrivit. De ce este asa de importanta folosirea produselor de styling? In primul rand, sigileaza cuticula astfel parul este mai stralucitor, in al doilea rand, ajuta ca uscarea parului sa fie mai usoara, si nu in ultimul rand, pastreaza coafura pentru mai mult timp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *