Noutati

Oferă-ți un moment unic de relaxare, inspirat din ritualurile japoneze, cu Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha

Tesori d’Oriente aduce aromele orientale la tine acasă, cu noua gamă Ceai Verde Matcha, inspirată din vechile ritualuri japoneze de relaxare a minții și a trupului. Cunoscut încă din Antichitate drept un elixir al frumuseții, ceaiul verde Matcha este ingredientul secret care te ajută să ai parte de un moment de regăsire și restabilire a echilibrului interior și a stării de bine, chiar în intimitatea casei tale.

Ia o pauză de la ritmul agitat al vieții și redobândește-ți energia și pacea interioară cu ajutorul aromelor speciale ale noii game Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha, care aduce un tribut celebrei ceremonii japoneze de servire a ceaiului. Acum, poți recrea atmosfera unei sesiuni relaxante de spa chiar în confortul propriei case.

Istoria ceaiului este cu adevărat antică, iar în sec. XII, sub influența călugărilor budiști, prepararea și prezentarea ceaiului Matcha a devenit un ritual pentru regăsirea și restabilirea echilibrului interior și a stării de bine. Datorită proprietăților sale unice antioxidante, de detoxifiere și rejuvenare, ceaiul verde Matcha, obținut prin procesul de uscare a celor mai fine frunze de ceai, este ingredientul perfect care revitalizează corpul și limpezește mintea.

Gelul de duș Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha (preț estimativ de 12.25 lei) oferă prospețime și un efect de revitalizare instant. În plus, te învăluie în arome proaspete de citrice și de ceai verde Matcha, combinate cu note condimentate de lemn, chihlimbar și mosc, care relaxează simțurile și îți dau o stare de bine.

Parfumul aromat Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha (preț estimativ de 27.5 lei) este proaspăt și revigorant. Aroma unică a ceaiului verde Matcha te energizează, în timp ce notele ușor picante de chihlimbar și mosc dau corpului o senzație extraordinară de vitalitate. Cu siguranță, nu vei trece neobservată, oriunde te-ai afla. Mai mult decât un parfum, Tesori d’Oriente te îmbracă într-o stare de spirit, una în care ești mult mai zen și pregătită să faci față cu brio provocărilor zilnice. Este alegerea perfectă chiar și pentru o întâlnire romantică, pentru că îți oferă mai multă încredere în forțele proprii și schimbă vizibil șarmul pe care îl emani.

Încearcă și noua gamă Tesori d’Oriente Ayurveda, inspirată de rețetele vechi de înfrumusețare din India, pentru momente de relaxare de neuitat. Acum, te poți simți oriunde ca într-o vacanță exotică.

Învăluie-ți mintea și corpul în aromele unice de la Tesori d’Oriente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *