Noutati, Sanatate

Odată cu primăvara… virozele vin și ele la pachet

Zile mai călduroase, copaci înfloriți, natură în schimbare… sunt câteva semne care anunță primăvara. Cu toate acestea, să nu ne lăsăm înșelați. Pericolul care ne amenință sănătatea nu a trecut încă! Odată cu primăvara… virozele vin și ele la pachet.

Ce se întâmplă cu organismul nostru primăvara?

       Odată cu începutul primăverii ne confruntăm cu o serie de forme virale numite și „virusuri de primăvară”. Manifestările acestora sunt variate: de la dureri de stomac la dureri de cap până la, în unele cazuri, chiar febră. Nas, înfundat, rinite, sinuzite și tot felul de infecții respiratorii. Motivele pentru care apar aceste boli sunt legate, în principal  de schimbările de temperatură și de anotimp. Și nici nu e de mirare, mai ales că vremea e destul de capricioasă și într-o continuă schimbare. Azi e cald, mâine e frig, iar organismul este dat cu totul peste cap. De la psihic și până la fizic, totul este bulversat. Sănătatea noastră este pusă greu la încercare, iar uneori nu mai știm cum să procedăm pentru a ne menține imunitatea la cele mai înalte cote.

Ai testat toate metodele pentru a-ți întări imunitatea? Ce nu ai făcut până acum?

       Dacă toate încercările tale în a-ți consolida imunitatea au dat greș, atunci e musai să treci la următorul nivel: o cură la Băile Govora, o stațiune dedicată mai ales afecțiunilor respiratorii. Iată de ce:

       Govora este una dintre cele mai bogate stațiuni în ape iodurate și bromurate din Europa, cotate la același nivel cu cele mai renumite ape minerale sulfuroase cunoscute în Europa, din stațiuni ca Bains, La Bonzboule (Franţa), Bad Hali (Austria), Salmaggiore (Italia), Marianske Lazne (Cehia). De altfel, întreaga zonă Băile Govora se remarcă prin prezența apelor minerale care constituie factori naturali terapeutici de bază în tratamentul multor afecțiuni:

  • ORL: rinosinuzite cronice, sinuzite, amigdalite cronice, laringite, micoze bucale;
  • respiratorii: bronșita cronică, traheobronșite, B.P.O.C., emfizem pulmonar, astm bronșic alergic, infecțios, status post infecții respiratorii repetate, bronșiectazii fără episoade hemopatice.

       Și asta nu e totul! Pe lângă problemele respiratorii, apele minerale din stațiunea Băile Govora sunt recomandate și în tratarea afecțiunilor ce țin de oase, mușchi și piele.

Odată cu primăvara… virozele vin și ele la pachet

       Un alt aspect important: de tratamentul balnear oferit la Govora pot beneficia și copiii (+/- 1 an), dar și adulții trecuți de 80 de ani. Practic, nu există limită de vârstă. Tratamentul aplicat la recomandarea unui specialist acționează diferit asupra pacientului, în funcție de vârstă, stadiul bolii, dar și în funcție de nivelul de cooperare al pacientului. De asemenea, este important să știi că, la Băile Govora se vindecă afecțiunile în faza incipientă și se ameliorează cele cronice precum: astmul bronșic, bronșiectaziile, B.P.O.C.-ul, emfizemul pulmonar, laringitele, rinosinuzitele, reumatismul degenerativ, disfuncții post-traumatice.

       Apropo, știi care sunt afecțiunile pentru care vin cei mai mulți pacienți pentru a beneficia de tratament la Băile Govora? Ei bine, acestea sunt afecțiunile respiratorii și O.R. L. De altfel, nici nu e greu de ghicit, având în vedere aerul este din ce în ce mai poluat și slab calitativ. Bolnavii de astm bronșic, de asemenea, trebuie să știe că pot beneficia de un tratament clasic care constă în:

  • 1-2 proceduri de inhaloterapie;
  • 1 procedură de kinetoterapie;
  • 1 procedură de bronhodilatație.

       În ceea ce privește tratamentul copiilor, în cazul acestora, rezultatele sunt uimitoare, aceștia reacționând cel mai bine la tratamente, astfel că nivelul de ameliorare, ba chiar de vindecare, în cazul lor este de aproximativ 80-90%. Ceea ce nu face decât să întărească invitația noastră de a veni la Băile Govora, pentru a beneficia înainte de toate de aerul curat care influențează pozitiv întregul organism (d.p.d.v. respirator, motor, psihic și cardiac).

Pachet de sănătate de primăvară

A sosit momentul să încerci ceva nou pentru sănătatea ta: optează pentru cel mai bun tratament în cadrul Hotelului Palace din Băile Govora. Și, mai ales, grăbește-te să prinzi pachetul supranumit „Respirația ca hrană”, în cadrul căruia beneficiezi de 5 nopți de cazare cu mic dejun inclus, demipensiune (mic dejun – bufet suedez și cină)/persoană, examinare medicală de specialitate, 5 zile cură balneo (3 proceduri/ zi/ persoană).

În plus, acest pachet include și cadouri:

  • un masaj terapeutic – BONUS;
  • o ședință de Herbal Sauna – BONUS;
  • acces SPA (bazin/ piscina adulți hidroterapie, bazin/ piscină copii hidroterapie, Jacuzzi hidroterapie, shock shower, ice bucket – fântână de gheață, hammam);
  • parcare & Wifi gratuit.

Toate acestea la prețul de:

1855 de lei/ pers/sejur – cazare în cameră dublă;

2065 lei/pers/sejur – cazare în cameră single.

Detalii pe: http://www.hotelpalacegovora.ro/index.php/oferte-hotel-palace.

Rezervări la tel. 0250 770 070 sau prin email: palace@bailegovora.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *