Noutati

O vară fresh cu B.U. In Action: 3 secrete pentru a te menține proaspătă în zilele toride

Vara asta se poartă energia și un zâmbet mare pe buze! Alege aroma preferată a prospețimii, B.U. In Action, pentru ca parfumul tău să se răspândească pe oriunde treci, iar tu să te simți fresh chiar și în zilele toride.

Hidratare și senzație de prospețime care durează

În zilele toride, hidratarea este extrem de importantă. Ai grijă să consumi cât mai multe lichide și să incluzi în dieta ta multe fructe și legume, pentru a te simți energică chiar și când temperaturile cresc vertiginos.

Păstrează senzația de prospețime pe tot parcursul zilei cu B.U. In Action Zero%, care conține 0% săruri minerale, 0% alcool și 0% clorhidrat de aluminiu. Special concepute pentru ca tu să fii fresh în orice situație, deodorantele B.U. In Action Zero% nu lasă urme pe hainele tale preferate și au grijă de pielea ta. Cu B.U. In Action Zero% ai 0% mirosuri neplăcute!

Aplică deodorantul imediat după duș

Este bine să folosești deodorantul imediat după duș, pe pielea curată, pentru a te bucura de eficiență maximă. Mai mult, deodorantele B.U. In Action Zero% îți oferă o îngrijire delicată după epilare și nu irită pielea, pentru ca tu să fii pregătită oricând de acțiune.

Pentru pielea sensibilă, alege B.U. In Action Sensitive, un deodorant special conceput pentru a te proteja împotriva iritațiilor, care asigură protecție și îngrijire în zilele toride. Învăluie-te în aromele B.U. In Action, care îți oferă prospețime și încredere în tine.

Outfit in culori deschise asortat la deodorantul tău B.U. In Action preferat

Poartă țesături vaporoase, care lasă pielea să respire și mizează pe mult alb și culori deschise, asortate cu deodorantul tău B.U. In Action preferat. Bucură-te de o vară frumoasă, în care ești gata să faci față oricărei provocări cu B.U.!

Antiperspirantele B.U. In Action te protejează de transpirație și de mirosurile neplăcute până la 48 de ore și au un parfum delicat, care revigorează pielea. Alege una dintre aromele speciale B.U. In Action Zero %, Sensitive, Pure & Dry, Active Release, Protect Plus sau Tender Touch și ești gata pentru o nouă zi!

Fii pregătită de provocările verii cu B.U. In Action!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *