O piele fina in doar trei minute cu Farmec

Depilatoare Farmec 216

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, isi extinde portofoliul de produse cu o noua gama de depilatoare cu actiune rapida. Creme pentru piele normala si sensibila, benzi pentru fata si corp, ceara cu incalzire in cuptorul cu microunde, ceara cu incalzire pe foc, perle de ceara, roll-on, sunt cateva dintre noutatile noii game. In doar 3 minute dupa aplicare, noile produse depilatoare lasa o piele fina si o senzatie de prospetime.
Depilatoare FarmecGama contine 4 subgame diferentiate prin specificitatea produselor in functie de tipul de piele: depilatoare cu extract de Orhidee concepute pentru pielea normala; cu extract de Argan destinate pielii deshidratate; cu extract de Vanilie potrivita pielii sensibile.

In noua gama se gasesc si produse special realizate pentru adolescenti: depilatoare cu extract de Zmeura pentru pielea sensibila, si pentru  barbaticrema depilatoare cu Boswellia Serrata.

Noile depilatoare Farmec cu eficienta sporita si actiune rapida se intind uniform pe piele, indeparteaza rapid firele de par, au o toleranta cutanata mult imbunatatita si sunt bogate in principii active ce confera pielii hidratare, catifelare si protectie. De asemenea, acestea contin parfumuri placute si confera o senzatie de prospetime pielii, in doar 3 minute de la aplicare.

Mai multe informatii despre noua gama de depilatoare Farmec gasiti pe site-ul companiei si pe pagina de Facebook.

You may also like...