Frumusete

O culoare fresh

Tu cat de des iti vopsesti parul? Cum faci sa scapi de matuirea culorii si de efectul  deranjant al radacinilor crescute? Simplu! Prin Glossing.  Tu stii ce inseamna acest serviciu? Ei bine, “glossing-ul este un service rapid de reimprospatare a culorii pe lungimi si pe varfuri, spune Antoaneta Stoican, stilist Wella Romania. Glossing-ul se realizeaza atunci cand culoarea s-a matuit, cand si-a pierdut din intensitate si prospetime.

Cand se intampla acet lucru si de ce? De regula atunci cand trecem de la o culoare deschisa, eventual dupa o decolorare, la una mai naturala ( cand dorim sa revenim la culoarea initiala), sau cand dorim o culoare aramie de la una blonda, iar parul isi pierde repede din pigmenti.

Si mai exista o cauza extrem de importanta: nu se neutralizeaza procesul chimic de vopsire – care presupune eliminarea tututor reziduurilor chimici si resigilarea suprafetei firului de par.Si, uite asa, cuticula ramane deschisa, iar pigmentii de culoare ies foarte repede. si se pierde nuanta, iar faptul ca mai raman reziduuri pe par inseamna ca poate avea loc o oxidare lenta in timp pe par, adica culoarea initiala poate devia in mod dramatic.

“Cum se procedeaza? Se realizeaza un amestec special de culori ( impreuna cu o emulsie extrem de redusa ca si putere), potrivit culorii estompate/dorite. Aceasta se aplica pe parul spalat si zvantat, se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute, dupa care doar se clateste. Ulterior, nu mai este nevoie de niciun tratament suplimentar, deoarece in amestec se adauga , intr-o anumita proportie, si un tratament pentru parul vopsit, pentru o mai buna pigmentare.”, povesteste specialista Wella.

Prin acest procedeu, Glossing, reimprospatam rapid lungimile, suplimentar parul isi recapata  stralucirea , supletea si vitalitatea.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *