Nou de la Palmolive: Gourmet Mint Shake si Coconut Joy

Delecteaza-te cu noile sortimente de creme de dus Palmolive Gourmet – Palmolive Gourmet Mint Shake si Palmolive Gourmet Coconut Joy cu aroma de menta si cocos, care iti vor incanta simturile, oferindu-ti o experienta gourmet autentica. Cele doua noi creme de dus completeaza gama Palmolive Gourmet – Vanilla Pleasure, Strawberry Touch si Chocolate Passion.

Noua crema de dus Palmolive Gourmet Mint Shake, cu extract natural de menta, are o formula bogata si cremoasa. Cu un parfum revigorant si luxuriant ce iti va trezi simturile, Palmolive Gourmet Mint Shake transforma dusul zilnic intr-o experienta irezistibila pentru minte si corp.

Daca visezi la o vacanta exotica, atunci noua crema de dus Palmolive Gourmet Coconut Joy, cu extract de cocos, este alegerea ideala. Parfumul ispititor alaturi de formula catifelata si cremoasa iti vor rasfata simturile, transformand dusul intr-un moment de alint si evadare din rutina zilnica.

Descopera experienta preferata Palmolive Gourmet

Cremele de dus Palmolive Gourmet te invaluie in aromele desertului preferat, oferindu-ti o senzatie irezistibila pe piele. Iti propunem un meniu generos cu sortimente delicioase din care sa-ti alegi rasfatul zilnic:

  • Palmolive Gourmet Vanilla Pleasure, cu extracte seducatoare de vanilie;
  • Palmolive Gourmet Strawberry Touch, cu suc de capsune;
  • Palmolive Gourmet Chocolate Passion, cu extracte imbietoare de cacao;
  • Palmolive Gourmet Coconut Joy, cu extract de cocos exotic;
  • Palmolive Gourmet Mint Shake, cu extract de menta racoritoare.

Gama este disponibila in hypermarketuri si supermarketuri, la pretul mediu de 10 lei pentru cel de 250ml, respectiv 15 lei pentru 500ml.

You may also like...