Noutati

NIOXIN satisface nevoile specifice ale scalpului

Caderea puternica a parului este un semnal de alarma. Este important sa iei masuri si sa-i oferi forta de care are nevoie.

Nioxin a dezvoltat propria definitie a pierderii parului, care inseamna scalp dezechilibrat + subtierea si rarirea firelor de par. Pe baza acesteia a creat formule specializate pentru produsele sale, care se adreseaza fiecaruia dintre acesti factori: curata parul si scalpul indepartand sebumul si reziduurile, hranesc si protejeaza  pentru  reducerea caderii cauzata de rupere si dau un aspect mai bogat si mai gros, fiecarui fir de par in parte.

Noul Kit System 2 de la Nioxin se adreseaza perosanelor cu par fin, natural, ce se confrunta cu o cadere vizibila. Formula sa completa de ingrijire contine un amestec unic de trei tehnologii special create pentru a satisface nevoile specifice ale scalpului si a podoabei capilare. Astfel, acesta ofera grosime si senzatia de mai plin, protejand in acelasi timp impotriva deteriorarii si a razelor UV.

Cele 3 tehnologii sunt:

  • Pentru derma – ACTIV-RENEWAL: Ajuta la indepartarea sebumului, acizilor grasi, a reziduurilor de mediu de pe suprafata scalpului si a parului;
  • Pentru densitate – BIOAMP: Ajuta la fortifierea parului si la controlul echilibrului hidratarii;
  • SCALP ACCESS DELIVERY 2.0:  Ofera senzatia de par mai gros si contine ingrediente de protectie UV.

 

Kitul Nioxin System 2 contine:

 

  • Pasul1 – Sampon – Curatare;
  • Pasul 2 – Conditioner – Optimizare;
  • Pasul 3 – Tratament – Tratare par si scalp.

 

 

 

Pret:

Sampon – 36 lei

Conditoner – 65 lei

Tratament – 71 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *