Noutati

Energie pentru par

„Un par cu un nivel de energie optim este imposibil sa nu fie remarcat! Acesta raspunde foarte usor la tehnicile de styling, este maleabil, are stralucire, are un aspect proaspat si arata plin de vitalitate. Cum sa nu il iubesti?” clarifica Cristina Scrisu, Brand Ambasador System Professional.

Asadar, daca visezi la o coama neteda si matasoasa, atunci ia in calcul sa folosesti Elastic Force. Acest produs se adreseaza mai ales femeilor care adora parul rezistent, plin de miscare naturala.

Elastic Force este un tratament unic de finisare, care îmbunătăţește elasticitatea părului pentru a facilita modelarea şi coafarea părului. Ușor și rapid de aplicat cu ajutorul pulverizatorului, Elastic Force acţionează instant, datorită ingredientelor ce pătrund în interiorul amestecul avansat de pantenol.

Stii ca fiecare dintre noi are un cod personal de energie a parului. Acesta poate fi identificat cu ajutorul unui sistem patentat de diagnoza si consultanta, denumit ENERGYCODETM Mapping. Stilistul expert care foloseste aplicatia dedicata SYSTEM PROFESSIONAL ENERGYCODE APP. descifreaza nevoile specifice de ingrijire ale fiecarei persoane, in acord cu profilul sau de dorinte si nevoi.

1 solutie personalizata din peste 174 de milioane de variante unice posibile

Sistemul de servicii si produse System Professional ofera accesul la peste 174 de milioane de combinatii posibile. Acestea au la baza tehnologia ENERGYCODETM COMPLEX, o combinatie patentata de 4 ingrediente active, care sprijina parul sa-si recapete energia vitala, facandu-l puternic si maleabil ca in starea lui initiala, inainte de orice interventie sau tratament chimic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *