Frumusete, Noutati

MÁDARA – propuneri pentru cadouri si un look impecabil de Valentine’s Day:

Pentru Sfântul Valentin și, apoi, pentru tot restul anului, cea mai valoroasă declarație de dragoste pe care o putem face este aceea către propriul trup și propria stare de bine.

INFINITY CARE SYSTEM

INFINITY DROPS Immuno Serum – 30ml, 370 lei

Formula sa atent-calibrată, având la bază o tulpină unică de lactobacil, beta-glucani extrași din ciuperci, provitamina D și polifenoli extrași din planta de sânziană limitează deshidratarea, echilibrează microbiomul pielii și ajută în lupta împotriva stresului oxidativ.

INFINITY MIST Esență probiotică – 100ml, 175 lei

Infinity Mist conține zaharuri vegetale care au capacitatea de a reține apa, precum și acid hialuronic, acest tonic lejer și totuși puternic în acțiunea sa restabiliește nivelul de hidratare al pielii, ridicându-i nivelul de confort și oferindu-i protejarea de care are atâta nevoie.

FOR HIM & HER     

PLUM PLUM & HEMP HEMP – balsamuri de buze pentru EA & EL – 15ml, 42 lei

 VOLCANO Săpun exfoliant – 90g, 35 lei.

Sãpun exfoliant cu particule extra fine obținute din lavã neagrã. Nisipul din lavã neagrã îndepãrteazã cu delicatețe celulele moarte, lãsând pielea curatã, împrospãtatã și deosebit de moale, în timp ce notele vitale, luminoase de cedru și lime stimuleazã simțurile.

CHARCOAL Săpun detox – 90g, 35 lei

Sãpunul negru cu cãrbune curãțã pielea în profunzime, dar la modul cel mai delicat. Notele misterioase de orris (rãdãcinã de iris) și pin fac ca experiența folosirii acestuia sã aminteascã de senzația revitalizantã a unei bãi într-un lac liniștit, din mijlocul pãdurii.

ÎNGRIJIRE SMART UNISEX

SMART ANTI-FATIGUE Cremă de ochi anticearcăn – 15ml, 140 lei

Îngrijire smart pentru ochi – cremă special creată pentru a reduce ridurile fine, cearcănele, semnele de oboseală și pungile de sub ochi.

SMART ANTI-FATIGUE URBAN MOISTURE FLUID – 50 ml, 175 lei

pentru ten normal sau mixt

Fluidul ușor menține suplețea tenului și oferă protecție și prospețime întreaga zi. Creat cu ajutorul complexului antirid SMART ANTIXODANTS pe bază de lichen, mușchi, ferigă și crețișoară pentru o hidratare intensivă, combaterea primelor semne de riduri și netezirea liniilor fine.

SMART ANTI-FATIGUE URBAN MOISTURE CREAM – 50 ml, 175 lei

pentru ten uscat

Creată cu ajutorul complexului antirid SMART ANTIXODANTS pe bază de lichen, mușchi, ferigă și crețișoară pentru o hidratare intensivă, combaterea primelor semne de riduri și netezirea liniilor fine.

MADARA MAKEUP

COSMIC DROPS, highlighter – 120 lei | 4 nuanțe: Naked, Cosmic Rose, Burning Meteorite, Aurora Borealis

Conceput de experți în îngrijirea pielii, acest produs de makeup este realizat dintr-un mix de pulberi minerale fine omogenizate într-un serum de acid hialuronic & aloe vera.

GUILTY SHADES – fard multi-funcțional pentru pleoape și obraji, se folosește drept blush, fard de pleoape sau highlighter.  – 105 lei | 6 nuanțe: Moonlight, Frost, Seduction, Heat, Lizard, Hunter

GLOSSY VENOM – gloss hidratant pentru buze

Formula vegană high shine oferă strălucire, un plus de volum și o super hidratare – un ansamblu divin și dezirabil de plenitudine și confort.

91  lei |  5 nuanțe: Vinyl Hood, Magnetic Nude, Nude Coral, Vegan Red, Scandal

PRODUSELE MÁDARA SE GASESC IN ROMÂNIA PRIN MIOBIO. Magazinul MioBio: Str. Jules Michelet, nr. 9, București. Online Shop: www.miobio.ro

MioBio – cosmetice organice, din 2009 boutique chic de brand-uri cosmetice bio şi 100% naturale, care au la bază extracte din plante, uleiuri şi unturi fine, ape florale, uleiuri esenţiale, şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale.

Brand-urile sunt alese cu mare atenție, din România și zone cu tradiţie în industria bio cum ar fi Germania, Austria sau Franța, iar portofoliul de produse include mărci globale sau de nișă, produse cosmetice de manufactură, realizate în serii limitate: Susanne Kaufmann, Less is More, Florascent Parfumeurs, Rampal Latour, Pulpe de Vie, Förster’s Natural Products, Überwood, Saling Naturprodukte, Biobrush Berlin precum și cosmetice organice cu extracte naturale din flora nordică (mărcile MADARA, Mossa). Produsele românești sunt reprezentate de gamele Sabio, NN Cosmetics, Trio Verde, Raftul cu miresme, Atelierele Spheric și Atelierul de Pânză.

MÁDARA – organic skincare

 MÁDARA a început odată cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos, însoţită de aspiraţia către un mediu mai verde, mai frumos, mai curat şi mai sigur. Și-au botezat visul MÁDARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice și atât de iubite și la noi – sânzienele.

Produsele MÁDARA provin din Letonia, una dintre cele trei ţări baltice, unde plantele din regiune şi-au adaptat rezistenţa la condiţiile de climă aspră şi captează cu nesaţ razele de soare ori de câte ori acestea apar.
În timpul scurt al verilor nordice, plantele îşi concentrează energia în perioada de inflorescenţă, acumulând o cantitate unică de substanţe active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atât de puternice şi eficiente.

Cosmeticele MÁDARA sunt pe deplin naturale şi certificate bio ECOCERT, iar gama cuprinde la momentul actual peste 80 de produse. Sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale sau alte ingrediente artificiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *