Noutati

Intreaga ingrijire NIVEA intr-un deodorant

Gama DEO Protect&Care

NIVEA lansează noua gama de deodorante Protect & Care ce iti ofera ingrijirea unica NIVEA inspirata din NIVEA Creme. Din grija pentru tine si pentru cei dragi, NIVEA, cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii la nivel mondial*, lanseaza noile deodorante Protect & Care ce contin tot ce-i mai bun din NIVEA Creme, pretioasa cutiuta albastra, devenita, in timp, simbolul brand-ului.

Cu ingredientele delicate si parfumul unic NIVEA Creme, inovatia Protect & Care ofera maximum de ingrijire pentru pielea sensibila a subratului, adesea supusă rosetii sau iritatiilor.

Cu o atingere blanda, dar eficienta, gama Protect & Care asigura pe langa ingrijirea delicata unica NIVEA si protectia eficienta timp de 48 de ore impotriva transpiratiei. Rezultatul? Pielea ta va ramane foarte fina, protejata si improspatata de parfumul atat de familiar, pe care adesea îl asociezi cu grija.

De azi nu trebuie sa mai faci compromisuri intre INGRIJIRE si EFICIENTA pentru ca acum le poti avea pe amandoua intr-un singur deodorant.

Da, chiar si bărbatii au nevoie sa simta grija! De aceea, NIVEA MEN lanseaza deodorantele Protect & Care cu un parfum modern si masculin ce ofera echilibrul perfect între protectia eficienta, timp de 48 de ore impotriva transpiratiei si ingrijirea unica NIVEA MEN pentru o piele fara iritatii!

În funcţie de felul în care alegeți îngrijirea, gamele sunt disponibile în trei variante, respectiv spray, stick şi roll-on, toate inspirate din formula deosebit de hrănitoare a celebrei NIVEA Creme.

 
Preţ recomandat NIVEA Protect&Care Deo: 11.91 lei, fiecare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *