Noutati

CRISTALLINI lanseaza colectia “Maison Amour”

O senzualitate contemporana si o distinctie aparte invaluie noua colectie CRISTALLINI de lenjerie intima si loungewear, “Maison Amour”. Este “o poveste de dragoste si seductie” intre matase, catifea, dantela Chantilly si cristale Swarovski care iti va mangaia corpul si iti va pune in valoare feminitatea!

Creata in atelierul casei de moda CRISTALLINI din Aleea Alexandru nr. 7 prin aceleasi tehnici de maiestrie si croitorie manuala, la fel ca piesele vestimentare deja consacrate CRISTALLINI, colectia “Maison Amour” pune accent pe trei trasaturi definitorii:

  • Sensibilitate: ascunsa in atingerea fina a tesaturilor din matase;
  • Senzualitate: exprimata prin designul care complimenteaza linia corpului;
  • Confort: piese versatile, ce pot fi purtate acasa sau in mediul urban printr-o accesorizare diferita;

Colectia este compusa din rochii furou ori halat, maiouri cu bretele subtiri, pantaloni lungi, pantaloni scurti tip boxer, hanorace, bluze din materiale placute la atingere, care iti invaluie corpul.

Pentru colectia “Maison Amour” casa de moda CRISTALLINI a folosit materiale naturale si pretioase, fabricate in Italia si Franta, precum matasea naturala, catifeaua, vascoza, tulul si dantela, la care s-au adaugat elemente flamboaiante precum penele de strut, nasturii din cristale Swarovski.

Croiala fiecarui produs in parte a fost atent gandita, incat sa fie in armonie cu linia corpului si sa se potriveasca fiecarui tip de silueta. Astfel, s-au realizat taieturi speciale deasupra taliei, unde este cea mai mica circumferinta a bustului, astfel incat fiecare piesa sa subtieze corpul.

In plus, toate piesele din colectia “Maison Amour” pot fi realizate custom-made, direct pe masurile clientei, atat online cat si din showroom-ul CRISTALLINI din Aleea Alexandru nr. 7, situat intr-o zona exclusivista a Capitalei.

Este sezonul cadourilor si al clipelor spectaculoase de Unboxing, al momentelor frumoase petrecute alaturi de cei dragi intr-o atmosfera festiva!

Colectia de lenjerie intima si loungewear, “Maison Amour” este ideala pentru cadouri care sa rasfete simturile si sa incante: fie ca le primesti, le daruiesti ori ti le faci cadou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *