Noutati, Wellness

DIANA SPA – o locație proaspăt inaugurată în cadrul Diana Resort, Baile Herculane

Cu un design nou, modern și în armonie cu natura, DIANA SPA din cadrul Diana Resort din Băile Herculane își redeschide porțile cu noi proceduri de relaxare, cât și proceduri medicale bazate pe resursele naturale specifice zonei – apă sulfuroasă.

Te invităm să lași în spate tumultul orașului și să pășești pragul DIANA SPA, ca să te bucuri de cele mai noi terapii anti-stress, relaxare, detoxifiere, energizare și de revenire în formă.

               Noul DIANA SPA înseamnă două centre de tratament, unul pentru tratarea afecțiunilor medicale și un altul, destinat wellness-ului.

Centrul de tratament

               Aparatură de ultimă generație și personalul medical specializat sunt punctul forte al locației. Împreună cu beneficiile apei sulfuroase, aceștia constituie garanția eficienței tratamentelor efectuate. Calitatea curativă a apei folosite  în cadrul terapiilor este garantată de către izvorul propriu al resort-ului, care se află direct în inima pământului. (Apele sulfuroase au proprietatea de a vindeca o paletă largă de afecțiuni prin conținutul bogat de hidrogen sulfurat; singurul compus al sulfului care se absoarbe în organism prin piele, plămâni și pe cale digestivă.)

Centrul Wellness

               Relaxează-te în universul exclusivist din noul centru DIANA SPA. Bucură-te de efectele tratamentelor de întreținere și anti-îmbătrânire. Aici poți trata nenumarate afectiuni ale pielii cu ajutorul apelor termale. Locația dispune de o piscină interioară cu apa dulce, încălzită, de o piscină exterioară încălzită, mai multe tipuri de saună, jacuzzi, săli de masaj și de terapie, cât și de o zonă de relaxare cu vedere spre munte.

               Diana Resort ***  este amplasat într-un feeric cadru feeric natural, în Băile Herculane, o zonă recunoscută de mii de ani pentru frumusețea de pe Valea Cernei. Renovat în totalitate, Diana Resort dispune de 440 locuri de cazare în 220 de camere ce îndeplinesc cele mai bune condiții de servicii și confort.

https://www.dianaresort.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *