Frumusete, Noutati

Descoperă proprietățile argilei în noile geluri de duș NIVEA Clay Fresh, cu arome inspirate de natură!

În ultimii ani, argila a devenit un ingredient must-have în rutina noastră de îngrijire datorită proprietăților sale de remineralizare, exfoliere și curățare profundă a pielii.

Pe piață există mai multe tipuri care se folosesc în industria cosmetică, însă argila albă (kaolin) este recunoscută ca fiind cea mai blândă cu pielea, potrivită și pentru cea sensibilă. Aceasta funcționează ca un magnet pentru impurități, ce lasă pielea catifelată, tonifiată și sănătoasă.

Urmărind acest trend, NIVEA aduce o nouă inovație – geluri de duș NIVEA CLAY Fresh îmbogățite cu argilă kaolin și ingrediente inspirate din natură. Produsele se găsesc în trei combinații de parfum diferite: ghimbir și busuioc, hibiscus și salvie sau lavandă și agave ce împrospătează pielea, o fac mai fină, fără senzația că te-ar strânge.

Îți dorești un boost de energie?

Pentru un duș energizant, încearcă NIVEA CLAY Fresh Ghimbir și busuioc.Argila, împreună cu ghimbirul și busuiocul au o acțiune revigorantă, iar pielea este curățată cu delicatețe și parfumată subtil cu note de prospețime. Fii fresh de câte ori vrei și transformă-ți fiecare moment într-un ritual de reîncărcare a bateriilor.

Timpul tău pentru relaxare Zilele încărcate și lungi se încheie cu un duș relaxant cu NIVEA CLAY Fresh Lavandă și Agave. În timp ce lavanda are proprietăți de tonifiere, revigorare și calmare, agava îți lasă pielea fină și o hidratează intens. Pielea ta e mângâiată de parfumul delicat al lavandei și rămâne catifelată și curățată după fiecare utilizare.

Momentul tău de răsfăț.

Bucură-te de timp cu tine și încearcă NIVEA CLAY Fresh Hibiscus și Salvie. Pielea ta va rămâne curată, hidratată și elastică datorită ingredienteloractive ale extractului de hibiscus și argilei, în timp ce salvia completează momentul de răsfăț oferindu-ți o senzație plăcută și reconfortantă, cu miros floral delicat.

Indiferent de varianta pe care o alegi, gelurile de duș NIVEA CLAY Fresh îți vor lăsa o senzație fresh și piele catifelată. Încearcă-le pe toate și alege-l pe cel care te reprezintă mai bine.

Preț maxim recomandat pentru fiecare gel de duș în ambalaj de 250ml: 10.99 RON

Produsele sunt disponibile și în variante de ambalaj de 500ml. Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *