Frumusete, Noutati

Descopera noi dimensiuni ale machiajului ochilor cu Mascara Factor Rise and Shine

Obține efectul de ochi mai mari, într-o singură clipă, cu Max Factor Rise and Shine, o nouă mascara, a cărei formulă este infuzată cu un amestec unic de proteine și vitamina E.

Peria cu aspect de clepsidră, cu fibre dense, este concepută să ridice și să alungească fiecare geană în parte.

ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ, EXPERIMENTEAZĂ UN VOLUM ȘI O ALUNGIRE INCRDIBILE CU RISE AND SHINE MASCARA
Un complice de nădejde al unei femei de succes este machiajul –  acest instrument care îi permite să își proiecteze cea mai bună varianta a sa, să se exprime liber și să intensifice ceea ce iubește. Astfel, o mascara care îi va face genele să atingă noi dimensiuni o va pregăti pentru o nouă zi. 

DE CE ȚI SE POTRIVEȘTE RISE AND SHINE MASCARA:
– Formula este catifelată, ușor de aplicat și are o textură densă
– Peria personalizată, în formă de clepsidră, este creată pentru a ridica uniform fiecare geană, având perii mai scurți spre mijlocul aplicatorului și mai lungi spre marginea exterioară. Până și cele mai mici gene vor fi alungite
– Aroma proaspătă de castravete, cu amestec de proteine și de vitamina E, conferă genelor suplețe și hidratare

Wendy Rowe, Director Creativ Max Factor, afirmă: “Pentru cele mai bune rezultate, aplicați mascara ca un prim pas, în rutina de machiaj, astfel încât să puteți șterge cu ușurință orice greșeală. Pentru alungire și definire maximă, fixați peria chiar în rădăcinile genelor și deplasați peria de la rădăcină spre vârf, printr-o mișcare lentă în zig-zag. Ca să obțineți cel mai bun rezultat, țineți aplicatorul orizontal pe genele inferioare și folosiți vârful periei pentru a acoperi fiecare geană în parte.

ADAPTAT STILULUI TĂU DE VIAȚĂ
Rise and Shine Mascara este conceput să răspundă nevoilor specifice de înfrumusețare ale femeilor care doresc să amplifice efectul privirii lor. Rapid și ușor de utilizat și de aplicat, cu rezultate vizibile instantaneu, noua mascara este perfectă pentru a fi introdusă în rutina ta zilnică de make-up. 

INGREDIENTE BENEFICE
Max Factor introduce produse cu ingrediente menite să confere pielii îngrijirea de care are nevoie și să îi ofere un aspect fresh, sănătos totodată. Rise and Shine Mascara are o formulă bogată, cu colagen hidrolizat și cheratină pentru a întări genele, o concentrație optimă de ceară și polimeri pentru curbare și volum și vitamina E pentru suplețe. 

PATRU ETAPE PENTRU OBȚINEREA EFECTULUI DE OCHI MAI MARI

Max Factor Rise and Shine Mascara face parte dintr-o nouă gamă dedicată machiajului ochilor.
 
Urmați cei patru pași pentru a obține o privire de impact și un efect de ochi alungiți și măriți:

PASUL 1: REALIZAȚI CONTURUL OCHILOR CU MAX FACTOR CONTOURING EYESHADOW STICK

Max Factor Contouring Eyeshadow Stick are un vârf perfect rotunjit și o formulă netedă și cremoasă. Toate cele 6 nuanțe disponibile te vor ajuta să obții efectul de ochi măriți. 

PASUL 2: DEFINIȚI FOLOSIND EYELINERUL MAX FACTOR HIGH DEFINITION

Max Factor High Definition Liner oferă culori intense dintr-o singură aplicare. Vârful fin al eyelinerului asigură control în aplicare și o finisare precisă, pentru un impact instant, care durează până la 8 ore. Singura limită pe care o ai este imaginația.

PASUL 3: PICK YOUR BROWS – OBȚINE ORICE EFECT DOREȘTI PENTRU SPRÂNCENELE TALE CU MAX FACTOR BROW SLANTED PENCIL 

Obține efectul dorit pentru sprâncenele tale cu Max Factor Brow Slanted. Creionul cremos și ușor de aplicat umple perfect sprâncenele, în timp ce peria ajută pieptanarea și fixarea perfectă a firelor. Conține o formulă rezistentă la factori externi și are efect de lungă durată. Obține efectul de ochi revigorați și identifică nuanța ideală pentru tine.

MAX FACTOR REAL BROW FIBER PENCIL

Creează iluzia de sprâncene mai groase în doar câteva secunde, cu creionul Real Brow Fiber. Formula cu infuzie de fibre și vârful fin te va ajuta să obții cu ușurință o finisare naturală, 3D a sprâncenelor. Poți alege dintre cele cinci nuanțe atent selecționate de către make-up artiștii Max Factor.

PASUL 4: DESCOPERĂ NOI DIMENSIUNI ALE MACHIAJULUI OCHILOR CU MASCARA MAX FACTOR RISE AND SHINE 

Alungește fiecare geană în parte și pregătește-te să atingi noi limite, în fiecare dimineață.   Descoperă noua mascara Rise and Shine, infuzată cu un amestec unic de uleiuri și vitamine. – că să fii și tu pregătită să atingi noi limite. 

1 thought on “Descopera noi dimensiuni ale machiajului ochilor cu Mascara Factor Rise and Shine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *