Frumusete

Demachierea – CEA MAI IMPORTANTA ETAPA DE INGRIJIRE A TENULUI

3736519bn

Primul produs, esential pentru ingrijirea tenului, care nu trebuie sa lipseasca din portofoliul de produse folosite acasa, este produsul de demachiere sub forma de emulsie. De ce?

Pentru ca demachierea tenului este o operatiune cu o mare importanta in intretinerea corecta a fetei si a gatului. Ca etapa de ingrijire a tenului, aceasta  se considera cea mai importanta etapa pe care ar trebui sa o parcurgem in fiecare zi.  Atat dimineata, cat mai ales seara, pentru a indeparta machiajul, surplusul de sebum si impuritatile depuse in timpul zilei.

„Azi vrem sa sa distrugem mitul ca demachierea nu se face dimineata. De-a lungul noptii o parte din compusii rezultati in urma proceselor metabolice specifice, se elimina prin pori. Printr-o curatare eficienta, stratul de celule moarte este indepartat, in acest fel fiind stimulata reinnoirea celulara si activitatea fibroblastilor. Si uite asa accelerezi productia de colagen si elastina.”, ne sfatuieste Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania.

Recomandarea este ca sa se opteze pentru un produs demachiant sub forma de emulsie, lapte demachiant, deoarece acesta este mai cremos, dar nu si vascos. Atuul lui? In cadrul procesului de demachiere a tenului ofera prospetime, suplete si catifelare a pielii. Preferatul nostru: Laptele demachiant 2 in 1 – Advance Solution de la Naturys.

Pe de alta parte,  trebuie sa fim atente atunci cand alegem produsul pentru demachiere. Acesta trebuie sa fie un produs cu un PH de 5,5, care sa nu distruga filmul hidrolipidic al pielii.

Produsele din piata sunt produse demachiante care au un PH neutru, care intra mult prea in profunzime in bariera de protectie a pielii, fiind produse astringente. O demachiere eficienta incepe cu ochii, buzele si gatul, terminandu-se intotdeauna cu decolteul. Nu trebuie evitata zona gatului si a decolteului, deoarce este o zona care ne tradeaza varsta  si care necesita ingrijire speciala, chiar incepand cu etapa de curataare.

E nevoie sa eviti toate ingredientele de origine petrochimică, sapunul, parfumul si formulele pe baza de alcool.

Dupa demachiere, ca sa indepartăm impuritatile de pe fata si sa ne asiguram ca nu au mai ramas pe fata, aplicam o lotiune tonica. Lotiunea tonica nu trebuie sa fie astringenta si nu trebuie sa contina alcool. „Recomandam un produs care are la baza doar principii active care vor stimula regenerarea celulara avand un efect revigorant asupra tenului, cum ar fi Lotiunea Tonica din Colectia Essential de la Naturys”, adauga trainerul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *