Frumusete, Noutati

Culoare personalizată prin accente de culoare

Femeile nu se plictisesc niciodată, pentru că ele sunt atât de diferite și totuși atât de asemănătoare. Ele visează la un look nou, la o nouă culoare de păr, la o nouă coafură. Specială. Unică. Dar, hairstyling-ul de azi le oferă puterea se a-și personaliza înfățișarea. De a o adapta. De a o pune în valoare.

Culori creative care personalizează look-ul unei femei

            Fiecare dintre noi este unic. Special. Irepetabil.  Londa Professional ține cont de asta prin intermediul conceptului creativ de colorare,  strobing-ul. O tehnică inspirată din industria de make-up care aduce în prim plan accentuarea, iluminarea, conturarea.

„Strobbing-ul te ajută să atragi atenția prin intermediul unei culori mai deschise”, spune Bogdan Mirică, shairstilist Londa Professional și managerul salonului Londra 17.

Hair Strobing-ul este o tehnică de evidențiere hiper-personalizată care este specifică culorii părului, formei feței și tonului pielii unei persoane. Pentru ca hair strobbing-ul accentuează frumusețea naturală.

Un păr cu accente din soare

            Tunsoarea va fi vedetă prin intermediul strobbing-ului. Pentru că, nu-i așa contrastele sunt făcute ca să ne pună în valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *