Noutati, Tu ce mananci azi?

Cu lingura la ataaac! LINO LADA îți vine de hac!

”Aș mânca ceva dulce.” De câte ori ai spus acest lucru în ultima lună, să zicem? Bine, sunt și persoane care o spun zilnic… Și cu ce ți-ai potolit pofta? Poate cu o prăjitură? Sau bomboane de ciocolată? Ori niște gem sau dulceață?  Bune toate, nimic de zis, dar există ceva mai bun decât toate la un loc. Un borcan cu cremă tartinabilă spre care doar întinzi mâna, iei o linguriță (fie, o lingură!) și din două mișcări ai parte de plăcerea absolută: naturalele și delicioasele produse LINO. Deserturile unice, adevăratele senzații pe care gurmanzii (și nu numai ei!) le apreciază așa cum merită. Atuul lor? Sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, ceea ce le recomandă cu încredere și celor mici. Asta înseamnă că nu va trebui să te ascunzi de copil pentru a te bucura de o lingură plină de cremă, ci vei putea împărți cu el… „frățește” momentul dulce al zilei.

LINO LADA este o gamă de cinci creme tartinabile: LINO LADA lapte, LINO LADA cu  alune de pădure, LINO LADA Cocos, LINO LADA Duo și LINO LADA Gold. Grea alegere, nu-i așa? Grea, pentru că fiecare are, pe lângă gustul distinct, și atributele aduse de ingrediente.

LINO LADA lapte, de exemplu, are gustul și textura laptelui (lapte integral 18%) dar și gustul celor mai fine alune. Iar pe lângă gust mai vorbim și despre porția generoasă de calciu care provine din lapte, mineral de care oasele au nevoie la orice vârstă. Alune? A zis cineva alune?! Atunci a zis, implicit, și LINO LADA cu alune de pădure! Cu un echilibru perfect între delicioasele alune de pădure și cacao, această cremă cu gust fabulos este atât o sursă de calciu cât și una de vitamina D. Acum poți spune că știi cum arată mic dejunul perfect al unei dimineți de vară: o felie de pâine prăjită cu un strat generos de cremă tartinabilă și un pahar de lapte rece. Asta acum, că e vară… Și ziua poate începe în forță!

Iubitori ai nucilor de cocos, sunteți pe recepție? Vi s-a pregătit o aventură cu gust exotic! LINO LADA Cocos e mai mult decât vă așteptați. Este o cremă amețitor de gustoasă, din lapte, alune de pădure de cea mai bună calitate șiiii…. făină de nucă de cocos! Nu vă zgârciți când umpleți cu ea o clătită! Uitați de principiul acela cu „puțin și bun”. „Mult și bun” e mai bine, nu-i așa?! Scoate capacul și dă atacul! Armonia de arome te va cuceri instantaneu.

Nu te poți hotărî între alb și negru? Dar nici nu este nevoie! LINO LADA Duo este pentru nehotărâți ca tine. Adică, sub capac, vei gasi o combinație irezistibil de delicioasă de cacao și alune,  în contrast cu albul laptelui, totul fără pic de conservanți. Întinde o foaie de aluat, taie triunghiuri, pune în mijloc o linguriță sănătoasă de cremă, rulează și dă la cuptor. Ia uite ce repede se fac cornurile! Ți se pare complicat și nici nu prea ai chef? Și cine nu te lasă să duci lingurița cu cremă la gură, să o savurezi pe îndelete și să lași prepararea cornurilor pentru altă dată?

Atenție vă rugăm, un moment! Intră în scenă „al cincilea element”: LINO LADA Gold. Un produs premium, care reprezintă standardul se aur al gamei. Este potrivit pentru ocazii speciale, când vrei să oferi și să-ți oferi o recompensă. Sau – de ce nu? – când vrei să faci cuiva un dar memorabil, cu gustul irezistibil al alunelor de pădure coapte și mărunțite. Numai bun să îmbogățească o înghețată sau să burdușească o clătită pufoasă. Ori să umple o lingură, cum spuneam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *