Noutati

CONCURS – Cu 7th Heaven, te simti in al saptelea cer!

Chiar daca esti aglomerata cu deadline-uri la birou si nu mai faci fata stresului si agitatiei unei zile de lucru sau daca esti acasa cu cei mici si abia ai timp sa-ti tragi sufletul, din cand in cand trebuie sa ai momentul tau de relaxare, unul doar pentru tine, fara e-mail-uri, fara telefoane, fara griji si fara nimic care sa te scoata din starea ta zen. Stim, vei spune ca teoria suna bine, dar te asiguram ca nimic nu este imposibil.

Mastile de fata de la 7th Heaven sunt un real ajutor atunci cand numeri secundele timpului pe care il ai doar pentru tine. Pe langa faptul ca le regasesti sub o gama larga, se adreseaza tuturor tipurilor de ten si iti revitalizeaza tenul marcat de oboseala adunata in timp.

Ti-am pregatit un CONCURS impreuna cu cei de la 7th Heaven, acum in prag de sarbatori. Astfel, poti fi unul din cei doi castigatori ce vor primi un set de 4 masti de fata, care sa-ti aminteasca faptul ca, din cand in cand, e vremea sa iti pui costumul de superwomen pe umeras si sa te relaxezi.

 

Conditii pentru a participa la concurs:

Conditii pentru a participa la concurs:

  • Da like paginii de Facebook 7th Heaven Romania si Lifestyle News
  • Lasa un comentariu, la postarea de concurs, cu raspusul la intrebarea „Care este modul tau preferat de a-ti revitaliza tenul?”, si invita–ti alti doi prieteni sa participe .

Castigatorii vor fi desemnati pe data de 14 aprilie, cu randm.org.

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *