Frumusete, Noutati

Cel mai bun spray cu sare de mare pentru „beach waves”

Trebuie să recunoaștem, ne place să arătăm fabulos, fără să depunem prea mult efort. Iar acest lucru este valabil și pentru părul din dotare. Află care este cel mai bun spray cu sare de mare pentru „beach waves”.

În timp ce cheia pletelor strălucitoare, perfect sănătoase, este să fie hidratate, păstrând o dietă sănătoasă și investiția în produse de cea mai bună calitate precum șampoane, conditionere, tratamente pentru scalp și uleiuri de păr, există un număr de produse de styling care îți pot oferi look-ul pe care ți-l dorești. Iar unul dintre acestea este spray-ul cu sare de mare, ideal de folosit când podoaba capilară are nevoie de un plus de îngrijire.

Cel mai bun spray cu sare de mare pentru „beach waves”

Dar ce reprezintă mai exact acest spray cu sare de mare? Hairstiliștii explică: spray-ul cu sare marină este un produs care, odată ce l-ai pulverizat pe păr, imită efectul pe care îl are asupra acestuia o zi petrecută pe plajă; arată dezordonat, cu un look texturat. Prin urmare, dacă părul tău este tern, un astfel de spray este soluția perfectă pentru a-i oferi acel aspect estival obținut fără efort, indiferent de sezonul în care ne aflăm.

Ce să cauți la un spray cu sare marină?

       Nu toate produsele de acest gen sunt la fel. Și la fel ca în cazul multor altora, e important să le cauți pe acelea care nu vor dăuna părului tău și nici nu îl vor deshidrata. Ingredientul activ este sulfatul de magneziu, dar multe alte branduri includ și ingrediente de hidratare, care să-l protejeze de deteriorare precum salvia, menta sau coada șoricelului.

Cum să folosești un spray cu sare de mare?

       Există multe opțiuni de produse pe piață tocmai de aceea este greu de înțeles când și cum să le aplici pe fiecare în parte. Din fericire avem răspunsul: „Când vine vorba despre spray-ul cu sare de mare, acesta trebuie aplicat pe părul umed și lăsat să se usuce în voie. Totodată poate fi aplicat și pe cel uscat pentru mai multă textură mată. Totuși, evită să îl folosești mai mult de o singură dată între spălări, deoarece poate usca și sensibiliza părul.

Spray-ul cu sare marină va adăuga o textură mată părului tău; prin urmare, dacă este deja degradat și foarte uscat, este de preferat să eviți acest produs. În caz contrat, dacă ai părul sănătos, aplică-l pe el ud sau uscat, pentru a crea acel efect lejer și natural de <beach waves>.”, recomandă Antoaneta Stoican, stilist Wella Professionals.

Cel mai bun spray cu sare de mare

       Cu siguranță acesta este Eimi Ocean Spritz – Spray pentru texturare cu săruri minerale. Cu ajutorul acestuia poți crea un look texturat, de vară. În plus, protejează părul împotriva razelor UV și oferă hidratare. Tot cc trebuie să faci este să pulverizezi spray-ul pe părul uscat sau ușor umed, apoi să-l modelezi cu ajutorul degetelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *