Noutati

Black Friday la Bonami: reduceri de pana la 70%

Black Friday ne pregateste pentru sarbatorile de iarna cu diverse promotii. Cumparaturile n-ar trebui sa fie insa doar despre telefoane, frigidere sau televizoare, iar Bonami, magazinul online cu cea mai rapida dezvoltare pe piata europeana in domeniul mobila si home & deco, anunta prima sa campanie de Black Friday pentru Romania, iar reducerile ajung pana la 70%.

blackfriday-la-bonami

„Anul trecut, Black Friday a fost cea mai buna zi din noiembrie in ceea ce priveste vanzarile, dar si numarul de vizite pe site in toate tarile in care suntem prezenti. Aceasta tendinta este din ce in ce mai puternica in fiecare an. Anul acesta, dupa debutul pe piata din Romania, ne asteptam ca vanzarile pe piata locala sa fie de cinci ori mai mari decat intr-o zi normala si estimam un numar impresionant de vizite pe site“, a declarat Manuela Lica Ionescu, Country Manager Bonami Romania.

Fie ca vorbim despre produse de tapiterie, corpuri de iluminat, accesorii de bucatarie sau diverse decoratiuni interioare si cadouri pentru casa, toate vor fi la pret special in perioada 18 – 21 noiembrie pe site-ul Bonami.ro. Magazinul pune la dispozitia clientilor peste 350 de produse unicat, la preturi excelente pentru a pregati casa de sarbatori. Campania de Black Friday se va derula pana pe 21 noiembrie, ora 12.00, sau pana la epuizarea stocurilor. Printre cele mai populare produse care se vor bucura de reduceri sunt lenjeriile de pat, produsele de bucatarie si micile decoratiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *