Noutati

3 trucuri ca sa atragi prosperitatea in viata ta

Ai bani de dat sau de luat?
Iubesti banii?
Prosperity-stonesAi nevoie de ei? Cum faci ca sa ii atragi? Aceasta este intrebarea.
In caz ca nu ai aflat, te informam ca nu poti crea prosperitate sau nu poti atrage prosperitatea in viata ta daca vorbesti mereu despre lipsa de bani. Acest mod de gandire este gresit si nu face decat sa alunge banii din viata ta.
Daca gandesti ca un sarac, asta esti. Asta devii. Recunostina si bucuria atrag dupa sine abundenta si prosperitatea.
Am citit si am notat cateva afirmatii negative care au rol de vanatori de fantome. Mai exact: care tin banii la distanta. „Niciodata nu am avut bani destui” sau „Banii pleaca mai repede decat vin”.
Ce faci de fapt atunci cand rostesti aceste vorbe? Gandesti si atragi saracia. Iar Universul nu face decat sa iti raspunda la ceea ce crezi tu despre tine si despre viata ta.
Opreste-te si analizeaza modul in care gandesti vis a vis de partea materiala din viata ta. Tu decizi cum te servesc banii. Atat in trecut, cat si in prezent.
E nevoie sa te convingi ca ai nevoie de bani. Si ca II MERITI. E important sa te convingi de asta. Si asa vei putea pastra banii. Spune sus si tare, permite-ti, bucura-te ca poti sa fii bogat.
Bogatia nu are nimic de-a face cu lipsa de onestitate. Ceea ce primesti este ceea ce dai. Mereu. Daca e iei din viata, viata iti da inapoi. E simplu. Meriti sa iti fie bine. Crede asta. Lasa-ti mintea sa se bucure de ceea ce esti si de ceea ce ai.
Daca vrei sa prosperi, atunci gandeste prosper. Poti sa te bazezi pe afirmatii. Chiar functioneaza: Veniturile mele cresc constant sau Prosper orice as face”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *